Report

Show na američki način

Aside Banners

Anonymousi krenuli u “konačni rat” sa nezaustavljivim Donaldom Trumpom

Piše , Objavljeno

Čini se da apsolutno ništa ne može naštetiti strelovitom usponu Donalda Trumpa, tako da su stvar u svoje ruke odlučili uzeti članovi Anonymousa.

trumpOno što je donedavno bila samo šala stvorena za zabavu masa sada poprima obrise ozbiljnog problema, a mnogi se više nemaju razloga smijati. Lajavi, beskrupulozni i strahovito sposobni ljigavac Donald Trump se od totalnog autsajdera predizbora za američkog predsjednika pretvorio u jednog od najizglednijih kandidata, a izgleda kako će nakon mjeseci svima nama ne-Amerima dozlaboga napornih kampanja i debata pokupiti tu toliko željenu nominaciju svojih Republikanaca. A onda nam tek slijedi pravi show…

Naravno, svakim je danom sve više onih koji su u strahu da Trump uistinu i postane predsjednik, ali izgleda da svakim novim hejterom ovaj poduzetnik s prepoznatljivom mrtvom lasicom na glavi dobiva dva nova fana. Mnogi su mu tako pokušali stati na kraj optužbama, podmetanjima i izravnim nasilnim napadima, ali frajer je sve jači i jači. Zato su se u igru ponovno odlučili uključiti najpoznatiji svjetski hacktivisti, Anonymous, koji nizom DDoS napada na njegove stranice i izravnim probijanjem glasačkih stranica na dan izbora jednom zauvijek zatrati svaku nadu kako će on postati predsjednik SAD-a.

Anonymous vs. Donald Trump – video:

Kažemo ponovno, jer su Anonymousi isto to pokušali u prosincu prošle godine, ali izgleda kako ti napadi i par srušenih stranica nisu ostavili niti modricu na debeloj Trumpovoj koži. Klasičnom su video porukom pozvali sve hackere, ali i obične ljude s priključkom na internet, da od 1. travnja krenu u konačni i totalni rat protiv Trumpa, koji svojim izjavama i stavovima (rasistički, mizogeni, klasni) šokira ne samo SAD, nego i ostatak svijeta te predstavlja opasnost za čitavo čovječanstvo. Anonymousi kažu: “Ovo nije upozorenje, ovo je objava totalnog rata. Donald Trump – prekasno je da nas očekuješ!” Mi se nećemo miješati jer nam je dosta i naših šupaka od političara, ali susjećamo!

TAGOVIAnonymous donald trump hacker hackeri hacktivist izbori predsjednik rat

Komentiraj