Report

Aside Banners

Antisilovateljski prezervativ

Kako pretvoriti silovatelja s permanentnom kriminalnom erekcijom u poslušnog pacijenta obližnje kirurgije sa kronično snuždenom ćunom?

Piše , Objavljeno

Lijepo je to naš Aljoša upozorio hrvatsku mladež o medicinskim posljedicama seksa, no polomljena kita nije nagore što vam se može desiti. Postoji i nešto što se zove antisilovateljski kondom. O tome ne želite znati apsolutno ništa

tu ga turni...

tu ga turni…

Daklem, kako pretvoriti silovatelja s permanentnom kriminalnom erekcijom u poslušnog pacijenta obližnje kirurgije sa kronično snuždenom ćunom? Odgovor je pokušala dati maštovita južnoafrikanka Sonette Ehlers koja se kao tehničar u obližnjem centru za transfuziju susrela s mnogim žrtvama silovanja.

Par besanih noći u frankeinsteinskom podrumu, buć-muć-abrakadabra i ta-dam! – žena se domislila ‘The Rape-aXea’, kondoma koji žena poput tampona stavlja u vaginu. Stvar ima nepristojnu naviku zašiljiti se u spužvasto tkivo prodirućeg nasilnika. To će reći da se bodlje mikroskopske veličine pri penetraciji zariju u meso na način koji može razumjeti eventualno ekipa u bijelim kutama okupljena u sali za operiranje. Naime, kako su okrenute prema unutra, skidanje ‘Rape-aXe’ je nemoguće zbog bolova i potrebna je stručna pomoć, osim ako vas ne loži doživljaj da ste pišu pospremili u šumu kaktusa.

Nenadani vlasnici antisilovateljskog kondoma biti će daleko lakše detektirani i vriska će se, čisto da razbijemo povijesnu monotoniju, premjestiti malo sa žrtve na napadača. Doduše, iskreno želimo ekipi iza žbunja da ne čita web.

TAGOVIseks silovanje

Komentiraj