Report

Krasna žurka

Aside Banners

Austrijska tvrtka nudi lovačke izlete koji završavaju orgazmom… doslovno!

Piše , Objavljeno

Naši su daleki preci vjerojatno najviše od svega uživali u lovu i seksu. Je li čudno da se netko sjetio spojiti to dvoje i u 21. stoljeću?!

lov

Ima li što bolje nego sa 100 metara udaljenosti puškom ubiti nedužnog Bambija ili kakvog gotovo istrijebljenog medvjeda i onda otići u luksuznu brvnaru gdje te dočeka elitna mlada dama spremna da udovolji svim zahtjevima takvog alfa mužjaka? Za nas koji izlov ionako ugroženih životinja zbog zabave i jeftinog/lažnog bildanja osjećaja muškosti i iskorištavanje djevojaka koje su vrlo vjerojatno žrtve prometa ljudima svakako ima, ali hej… ima i onih koji uživaju u ovakvoj “zabavi” te su ju spremni masno platiti. Austrijska tvrtka Premium Hunting nudi upravo takav provod, u kojem će bogati gosti tijekom dana uživati u pucanju metaka, a tijekom noći u pucanju… pa, mislimo da razumijete.

lov 1

Ako ste kojim slučajem kliknuli na lik gore, vidjeti ćete da on ne vodi nikamo. Ne, to nije niti vaša niti naša greška, već realnost u kojoj je stranica ugašena nedugo nakon što je postavljena. Iako je najočitiji razlog tome zgražanje javnosti zbog ovakvih barbarskih programa, neki tvrde kako je sve ovo zapravo daleko gore nego što se čini. Naime, izgleda kako se ovaj drugi dio paketa, koji se odnosi na prostituciju, odvija u Rumunjskoj, a to predstavlja više problema. Glavni je taj da u Rumunjskoj, za razliku od Austrije, prostitucija nije legalna, pa tako postoji itekako velika mogućnost da zabavu bogatim “alfa-mužjacima” pružaju žrtve trgovine ljudima, najčešće iz Istočne Europe. Hmh, a na osnovi promo materijala se sve činilo tako nevino…

Sretan je lovac koji se nakon lova vrati u svoju kolibu, a zna kako ga tamo čeka ljupko društvo. Nakon zanimljivog lova u planinama: ugodna večer za dvoje – ili možda čak troje – u osamljenoj kolibi. Sve je moguće!

Gostima se nudi potpuna diskrecija, ali izgleda kako su kontroverze proizašle iz ove cijele priče ipak dovele sve to u pitanje. S obzirom na upitnu legalnost cijelog programa (i neupitnu nemoralnost svega) sumnjamo kako će ova misteriozna tvrtka ponovno krenuti s masovnim oglašavanjem, ali sigurni smo kako se ovakve stvari ionako događaju diljem svijeta. Kako ono kažu, “sve je moguće!”, pogotovo kada imaš dovoljno love

TAGOVIaustrija bogataši elita kurve lov prostitucija rumunjska

Komentiraj