Report

Opasna lova

Aside Banners

Bacaju se pred automobile i pokušavaju prevariti osiguranje, a ispadaju tragikomični

Piše , Objavljeno

Jeste li se ikada zapitali zašto svi ti silni Rusi furaju kamere u automobilima i snimaju svoju vožnju? Odgovor je vrlo jednostavan: zbog ekipe koja pokušava izvući pare iz osiguranja!

kameraU većini pristojno uređenih zemalja svijeta postoje zakoni i sustavi koji štite pješake, prvenstveno u slučaju kada na nekoga od njih naleti automobil, a osim policije i sudstva veliku ulogu u tom procesu igra osiguranje. Ovisno o tome kakvo osiguranje imate i u kakvim vas je uvjetima zveknuo neki nesavjesni vozač, možete očekivati određenu sreću u nesreći i isplatu koliko-toliko zadovoljavajuće svote novca koja bi vam možda mogla malo olakšati taj potres mozga ili slomljenu nogu. No, većina nas će, da kucnemo u drvo, svoj život proživjeti bez ovakve traume, a onima kojima je lova bitnija od zdravlja to definitivno ne paše!

Da, da… kao i sve na svijetu, ljudi su pronašli način kako prevariti osiguranje i čine to na vjerojatno najgluplji i najopasniji zamislivi način: bacanjem pod i zabijanjem u automobile u pokretu u nadi da će ih ovi zveknuti dovoljno slabo da prođu samo s lakšim ozljedama, ali dovoljno jako da ne ispadne totalno namješteno. Rade li to iz čistog očaja ili jednostavno misle kako je to lakši način za zaraditi brzu lovu, nije niti bitno, ali činjenica jest kako stavljaju u opasnost ne samo svoj život, nego i život onih nesretnika pred čije se automobile bacaju. A da ne pričamo o tome kako se uglavnom radi o kamikazama koje nemaju pojma što rade pa to nekada ispada uistinu tragikomično!

Insurance Scammers Are Awesome – part 1 – video:

Insurance Scammers Are Awesome – part 2 – video:

Sada vam je vjerojatno mnogo jasnije zašto svi oni silni Rusi imaju kamerice na šajbi, a uz njih najviše problema s ovakvim prevarantima imaju Amerikanci, Kinezi i Japanci. Gotovo je nevjerojatno povjerovati kako stvarno postoji ekipa koja je spremna skočiti pred autobus usred bijela dana pred mnoštvom svjedoka i pokušati prodati priču kako su oni u svemu tome nekakve žrtve. Slomi si brate nogu s ciglom ako hoćeš brzu lovu, ali molim te nemoj mi izletjeti na cestu i skočiti na šajbu jer u toj igri apsolutno nitko ne dobiva!

TAGOVIauto automobili osiguranje prevara prevara osiguranja prijevara varka

Komentiraj