Report

Need for Speed

Aside Banners

Bakica u nabrijanom Subaru WRX-u je najsimpatičnija opasnost na poljskim cestama

Piše , Objavljeno

Čak i iskusni vozači ponekad imaju problema zauzdati moćnu zvijer kakva je Subaru WRX STI, ali izgleda kako je ovoj bakici to samo užitak. Baka voli brzoooo!

baka 4Vidjeti 81-godišnju staricu za volanom automobila je uistinu nesvakidašnji prizor, a kada je takva jedna žena za volanom Subaru WRX STI zvijeri iz 2016. godine, onda se moraš zapitati jesi li nedavno pojeo tablu tripova ili se nalaziš u Poljskoj. Nema brige, u ovom je slučaju riječ o potonjem, a radi se o simpatičnoj Michelini Borowczyk-Jedrzeji, kojoj niti poodmakla dob ne smeta da izvede svoj nabrijani automobil u vožnjicu te usput postane pravi hit na društvenim mrežama.

baka 3 baka

Naravno da su se lokalni mediji zainteresirali za priču o penzionerki koja vozi mašinu od 300 konja, pa je Michelina vrlo brzo postala itekako poznata. Kaže kako je odmalena voljela brzinu i brze automobile, a tijekom godina je prošla svašta, od Opela i BMW-a pa sve do Mazde i Honde. Ipak, voziti Subaru joj je oduvijek bio najveći san, pa je skupila svu svoju ušteđevinu i piknula si primjerak iz najnovije WRX STI edicije. Za to je morala iskeširati 46 tisuća eura što je puno i za jednog poslovnjaka, a kamoli umirovljenicu, ali kada nešto toliko voliš i želiš, nije ti žao skupljati lovu punih 13 godina. “Volim zvuk njezina motora. Prede, to je užitak. Ovaj automobil ima dušu i srce, a za razliku od drugih automobila, na ovog sam se navukla“, kaže Michelina o svojoj najvećoj ljubavi.

baka 2 baka 1

Starica, koja inače živi u Katowicama, godišnje odvozi između 10 i 15 tisuća kilometara, što je za njezinu dob impresivna brojka. Naravno, u obzir treba uzeti i iznimno skupo održavanje ovakvog automobila, ali uspijeva se nekako pokriti zahvaljujući iznajmljivanju stambenih i poslovnih prostora koje posjeduje, a možda joj ova nenadana slava donese nešto love ili barem nove gume od Michelina (ono, isto ime, ista strast!)… U svakom slučaju, iako još uvijek mislimo kako je ova bakica opasnost na cesti, neka nam ipak prije svega posluži kao inspiracija i motivacija da nikada ne zaboravimo ili odustanemo od noga što nas veseli!

TAGOVIauto automobil baka bakica need for speed poljska subaru umirovljenica

Komentiraj