Report

Nema izlaza

Aside Banners

Bezdušna djevojka se osvećuje bivšem dečku spoilanjem radnje ‘Game of Thronesa’

Osvetu je najbolje servirati hladnu ili ju pretvoriti u nemilosrdno spoilanje omiljene serije!

Piše , Objavljeno

Kada je prekinuo s djevojkom, točnije kada ga je ona ostavila, Reddit korisnik Khaleesiscorned nije niti slutio da će ga to dovesti u neizbježnu situaciju u kojoj mora strepiti da ga nemilosrdna bivša ne pronađe i spoila mu radnju njegove omiljene serije, Game of Thrones. Možda bi u neka davnija vremena strahovao da mu ne ulije otrov u piće, maljem razbije auto ili na internet okači nimalo laskave fotke njegova penisa taman kada je izašao iz hladne vode, ali danas se osveta servira kao trolanje radnje jedne od najuzbudljivijih serija na televiziji.

Tip je s djevojkom koju je prigodno nazvao Dany prekinuo jer je ona saznala da ju je varao, a kako žive u drugim gradovima, nije mogla napraviti mnogo da mu se osveti. Ipak, kako ga je u tih godinu dana njihove veze zarazila Game of Thronesom, odlučila mu je svakog ponedjeljka prirediti iznenađenje u vidu teksta na nekoj od društvenih mreža u kojem mu otkriva radnju proteklog nastavka! Čim bi mu poslala poruku, odmah bi ga blokirala kako ju on ne bi mogao kontaktirati, a onda bi pažljivo čekala idući ponedjeljak i novu priliku za zadavanje udarca!

got

Kako ona Game of Thrones može gledati već u nedjelju navečer pomoću HBOGo računa, a on mora najčešće čekati idući dan kako bi skinuo epizodu, jasno je kako je momak nakon par nastavaka morao naučiti izbjeći njezine poruke, ali to ne znači kako bi trebao prestati strepiti. Ako se prevarena djevojka zainati, tko zna… možda je ovo samo početak pakla!

TAGOVIbivša djevojka Game of Thrones Igra prijestolja osveta prevara spoiler

Komentiraj