Report

Aside Banners

Bizarni guinnessovi rekordi

Čučite u mraku anonimnosti? Znate da vaših pet minuta stiže, ali pojma nemate kojim vlakom? Neka ovih nekoliko rekorda posluži kao inspiracija.

Piše , Objavljeno

Petak je, pa mu ovih nekoliko bizarnih rekorda iz Guinnessove knjige dođe ko’ naručeno za ubijanje preostalih par sati do kraja radnog tjedna.

Najviše plastičnih operacija

Cindy Jackson

Cindy Jackson

Cindy Jackson ponosna je vlasnica titule osobe koja je više puta bila kod plastičnog kirurga nego li prosječni hrvatski umirovljenik kod urologa. U svoje 52 godine obavila je 47 plastičnih operacija. Obogaćena iskustvom napisala je dvije knjige.

Na titulu opasno pretendira Brazilka Angela Bismarchi koja ima tek pet plastičnih operacija manje.

Najviša zurka

Aaron Studham

Aaron Studham

Irokez ovog tuljana, punog imena Aaron Studham, strši punih 61 centimetar u zrak. Kako stvari stoje, i ova bedastoća vrijedna je bilješke u Guinnessovoj knjizi rekorda.

264 slamčice u čvaljama

Marco Hort

Marco Hort

Marco Hort ponosan je na činjenicu da u svoja prostrana usta može odjednom smjestiti 264 plastične slamčice. što je korisno u slučaju da… zapravo nikada.

Najduži nos

Mehmet Ozyurek ima najduži nos

Mehmet Ozyurek ima najduži nos

Njemu kao dječaku sigurno nisu pričali priču o Pinokiju, takvo što bilo bi zaista okrutno. Turčin Mehmet Ozyurek ima najduži nos na svijetu, duljine devet centimetra. (vrijeme je za neslane šale!)

Najduži nokti

Lee Redmond ima najduže nokte

Lee Redmond ima najduže nokte

Logično pitanje jednostavno se nameće, ali ćemo biti pristojni, pa ćemo se zapitati sljedeću stvar:”što li, pobogu, ova žena radi po cijele dane?!”
Lee Redmond uspjela je “uzgojiti” nokte na rukama koji su zajedno ugački sedam i pol metara.

TAGOVIbizarno guinness najduže najveće rekordi

Komentiraj