Report

Aside Banners

Blog nas je naučio kako pomoći ženama postići orgazam

Piše , Objavljeno

Zvuči lejm. Naučiti od bloga o ženskim orgazmima. Ali hej… Bar smo odlučili naučiti. Tome treba aplaudirati. A i žene zaslužuju sve najbolje.

orgazam

Žene su kroz povijest često podčinjene, jednako tako se muški orgazam smatra važnijim u odnosu od ženskog što uopće ne bi trebao biti slučaj. Treba biti uzajamno. Treba se o tome razgovarati. Iako je to jedan težak razgovor. U rangu onog da ne postoji Djed Božićnjak i “razbio sam ti kasicu da kupim Yu Gi Oh karte”.

Na blogu “How to Make Me Come” se nalazi sedamdesetak eseja o ženskim orgazmima, a ako vam je sve to ipak malo TL;DR (too long, didn’t read) donosimo vam nekoliko najzanimljivih dijelova koji će vam sigurno pomoći da se transformirate iz “Dule Savić štapić za sladoled” tinejdžera u pravog Don Juana zbog čijeg pogleda ženama klecaju koljena.

orgazam 1

Muškarci imaju poprilično jednostavne mehanizme postizanja orgazma (ili kako smo čuli jednom prilikom “wiggle wiggle wiggle i vi sretni”) pa je ovaj blog uistinu dar s neba pomoću kojeg ćemo napokon razumjeti sve kompleksne načine koji ženama pružaju zadovoljstvo.

Možda vas riječ “esej” plaši, možda imate traume s mature ili s faksa, ali ovi eseji imaju neke doista vruće odlomke. Neki bi se čak mogli protumačiti i kao erotske priče, ali imaju dijelove koji su uistinu poučni. U anonimnoj formi nam govore što žene žele. To je ono što je Mel Gibson oduvijek htio. A nije nam morao ni upasti fen za kosu u kadu. Neke priče su poprilično osobne ispovijesti koje se ne odnose samo na fizički dio spolnog odnosa, sadrže i bolna emotivna iskustva koja je inače teško podijeliti sa svijetom.

Jedna dama voli kad muškarac dobro upotrebljava usta. Kako bi ispričao zločeste priče.

Čitala sam puno članaka u ženskim časopisima koji mi sugeriraju da diram samu sebe kako bih shvatila kako biti gotova, ali ja shvaćam kako biti gotova i to mora biti mojom rukom. Malo je razočaravajuće, ali bih voljela da je moj partner malo važniji za taj proces. Ali uzbuđuje me kada mi priča o svojoj prošlosti s drugim ženama. I znate što? Uživam u tom. Ipak je važan za proces, na svoj način.

Druga “esejistkinja” je navela kako postupati sa ženskim grudima za maksimalno zadovoljstvo.

Kad mi diraš sisu i čuješ mali zvuk zadovoljstva, nastavi raditi to što radiš – nemoj ubrzavati ili postati grub. Moja sisa nije komad tijesta koji treb mijesiti. Moje bradavice nisu gumbi na radiju kojima tražiš radiopostaju.

Jedno svjedočanstvo sadrži i emotivne upute.

Kako bih bila gotova, reci mi da sam lijepa, brini se za moje tijelo, istinski moraš željeti da ja budem gotova zbog sebe. Nemoj me povrijediti. Tretiraj me kako treba… ILI budi plastični predmet koji vibrira.

Ono što možemo zaključiti iz svih ovih eseja je da postoji milijun načina za postizanje orgazma. Neke žene vole rizik, neke udoban krevet, a neke su u redu s tim da ne doživljavaju orgazme u ovom periodu života i razumiju da je to također u redu. Nema potrebe ni za glumljenjem orgazma.

How To Make Me Come je postao toliko citiran tumblr blog da se autorica odlučila na stvaranje podcast emisije u kojima intervjuira žene o njihovim orgazmima.

Ovaj blog pokušava pokazati kako žene mogu postići seksualno zadovoljstvo, nešto što većina ljudi ignorira, ne cijeni dovoljno ili ne razumije, a to je ipak nešto malo više od običnog sata biologije u srednjoj školi gdje učite što je klitoris i gdje se nalazi.

 

TAGOVIblog orgazam seks tumblr

Komentiraj