Report

Marihuana = najveće zlo!

Aside Banners

Borci protiv legalizacije marihuane tvrde: “Trava je nova droga za silovanje!”

Piše , Objavljeno

Kako u SAD-u raste podrška za legalizaciju marihuane, tako se sve više čuju i glasovi onih koji se bore protiv takvih zakona. Na svu sreću, radi se o totalnoj besmislici.

trava 2

Ameri su se ozbiljno bacili na legalizaciju (medicinske) marihuane, a ako ovako nastave, za par bi godina većina od 50 saveznih država trebala imati neki oblik zakona, koji dozvoljava kontroliranu proizvodnju, prodaju i konzumaciju ove čudotvorne biljčice. Na zadnjoj se stepenici do toga nalazi i Florida, čiji bi stanovnici uskoro trebali izaći na glasanje i izraziti svoje mišljenje o Amandmanu 2 iliti Amandmanu za legalizaciju medicinske marihuane.

Kako to obično biva u ovakvim situacijama, nije moglo proći bez petljanja negacijske skupine, koja smatra da ovakvi zakoni nisu dobri za njihovu državu i da će voditi u daleko veće probleme s drogama nego što ih trenutačno imaju (a kada se govori o Floridi, bome ih imaju!). Oni se nazivaju No To 2 i gotovo po ustaljenoj šabloni propovijedaju totalne nebuloze bez ikakvog pokrića u stvarnosti, a to čine dobro provjerenom taktikom utjerivanja straha u kosti neinformiranih i naivnih glasača. Kako drugačije objasniti ovaj plakat:

trava

Dakle, potpuno nevina, poštena i nadasve moralna djevojka hoda zagrljena sa svojim “zlim” dečkom, koji iz nekog razloga u stražnjem džepu svojih hlača ima vrećicu na kojoj piše Marijuana Cookies (Kolačići s marihuanom). Zlokobni natpis koji upozorava na potencijalnu katastrofu kaže: “Hoće li novo lice silovanja na spoju izgledati kao kolačić?” Tan-tan-taaaan! Uistinu, ako ovo nije pravo pitanje za saveznu državu u kojoj vjerojatno polovicu stanovništva čine alkoholičari, a druga se polovica svaki drugi dan roka bijelim, onda ne znamo što jest?!

trava 1

Kako su i zašto od svih nuspojava i djelovanja ove biljke izabrali baš usporedbu sa drogama za silovanje, nije nam niti malo jasno, ali da su uspjeli upecati kojeg neukog sugrađana, u to ne sumnjamo! To što slučajevi na koje upozorava plakat nisu do sada dokumentirani nigdje u svijetu (moralo bi se raditi o nekim uistinu velikim, koncentriranim i natripanim dozama, da “žrtva” dođe u stanje na koje ju baca, primjerice, Rohipnol) i što samo u Floridi godišnje ima na tisuće slučajeva seksualnih napada povezanih s konzumacijom potpuno legalnog alkohola nije uopće važno, jer se sveta borba protiv zala marihuane jednostavno mora voditi. Na sreću, ljudi polagano počinju kužiti kako stvari nisu baš takve kakvima ih ovi huškači prikazuju, pa bi jednog dana na cijelu tu priču s travom mogli gledati mnogo objektivnije. Da, da… čak i kod nas!

TAGOVIdroga legalizacija marihuana trava vutra zakoni

Komentiraj