Report

Barbarski

Aside Banners

Otac fotografirao 8-godišnju kćerku kako jede kucajuće srce tek ubijenog jelena, a internet mu nije ostao dužan

Nema ništa ljepše nego fotografirati djevojčicu kako poput pomahnitalog zombija zagriza u krvavo srce tek ubijenog jelena, zar ne?

Piše , Objavljeno

Kao da ubijanje bespomoćnih životinja puškom s 50 metara i hvalisanje tim hrabrim činom nije dovoljno poremećeno, neki lovci smatraju kako je prvi put kada to učiniš potrebno nožem rasporiti živinu, izvaditi joj još uvijek kucajuće srce i zagristi ga kako bi se ritualno ušlo u ovaj svijet krvoprolića. Jer eto, očigledno živimo na Papua Novoj Gvineji u 2016. godini prije Krista, kada su ovakve stvari sasvim normalne!

Upravo je to učinio neimenovani lik koji je pod nadimkom Johny postavio fotku svoje 8-godišnje kćeri Chloe kako zagriza u krvavo srce mladog srndaća kojeg je upravo ubila, inače svog prvijenca. Fotografija je okačena na Facebook stranicu NZ Woman Hunters koja okuplja lovce (uglavnom ženskog roda) s područja Novog Zelanda. U postu opisuje kako je srndać ubijen na prijateljevom imanju s 40 metara, a završava uznemirujućim priznanjem: “Onda je zagrizla u njegovo vruće drhtajuće srce, samo naprijed Chloe!

lovac

Naravno da je ova objava izazvala ogromnu kontroverzu i bujicu uglavnom negativnih komentara, a cijela je stranica NZ Woman Huntersa nedugo nakon toga ugašena. BuzzFeed je uspio uspostaviti kontakt s Johnyem, koji je objasnio kako je djevojčica samoinicijativno odlučila zagristi u to srce jer je istu stvar vidjela na fotki njezina ujaka. Naime, u nekim lovačkim zajednicama je opstala tradicija da se zagrize u srce prve životinje koju netko ubije u životu, a tek tada uistinu postaješ lovac. Nadodao je i nešto o tome kako se “lavovi ne trebaju objašnjavati ovcama” i klasične lovačke besmislice, ali mi smo prestali obraćati pozornost na to… fotka podemonljene curice koja ždere kucajuće srce životinje je ipak malo previše za danas!

TAGOVIbolesno djevojčica jelen lov lovac plijen ritual srce srndać

Komentiraj