Report

Croatia Airlines časti

Aside Banners

Budite i vi na rođendanskom LETU 25

Croatia Airlines časti povodom svog rođendana putovanjem u Amsterdam, a kako da baš vi budete među 25 sretnika provjerite u nastavku.

Piše , Objavljeno

let25_2

U povodu svog rođendana, hrvatski nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines svojim putnicima poklanja nesvakidašnje putovanje – LET 25. Obilježavajući 25 godina postojanja, Croatia Airlines odabrat će 25 najkreativnijih sretnika koje će odvesti na dvodnevno putovanje u Amsterdam. Sve što trebate učiniti jest odgovoriti na pitanje: Zašto bih baš ja trebao osvojiti LET 25?

Obilježavanje četvrt stoljeća uspješnog uzlijetanja i slijetanja na domaćim i inozemnim pistama nije mala stvar pa tako Croatia Airlines svojim putnicima daruje nesvakidašnje putovanje – 25 sretnika otputovat će na dvodnevno putovanje u Amsterdam. Od 21. studenoga do 5. prosinca bit će moguće prijaviti se na nagradni natječaj LET 25, koji autore 25 najkreativnijih odgovora vodi na nezaboravan vikend u Amsterdam. U rođendanskom natječaju Croatia Airlinesa može sudjelovati svatko tko dostavi svoje podatke i ponudi odgovor na nagradno pitanje: Zašto bih baš ja trebao osvojiti LET 25? Prijave na nagradni natječaj moguće je ostvariti preko weba na stranici www.let25.hr ili ispunjavanjem nagradnog letka na svim letovima Croatia Airlinesa.

Croatia Airlines uspješna je domaća zrakoplovna kompanija koja je već dobro poznata po posebnim pogodnostima, popustima i akcijskim cijenama zrakoplovnih karata, kojima često nagrađuje vjernost svojih putnika. Ove sezone zrakoplovi Croatia Airlinesa izravno povezuju našu zemlju s 32 europska odredišta u 18 država, a u domaćem prometu Zagreb sa 6 zračnih luka (Split, Dubrovnik, Zadar, Pula, Osijek i Bol na Braču). Flota Croatia Airlinesa sastoji se od 12 zrakoplova: četiri Airbusa A319, dva Airbusa 320 i šest turboprop zrakoplova Dash 8-Q400.

Croatia Airlines u proteklih četvrt stoljeća postao je članom najvažnijih zrakoplovnih udruženja kao što su Međunarodna udruga za zračni promet (IATA), Europska udruga avioprijevoznika (AEA) i Star Alliance, najveći zrakoplovni savez aviokompanija. U 25 godina postojanja Croatia Airlines izrastao je u zrakoplovnu tvrtku srednje veličine, koju putnici prepoznaju po sigurnosti letenja, kvaliteti usluge i profesionalnom osoblju. Od prvoga komercijalnog leta do danas, zrakoplovi tvrtke obavili su više od 470.000 letova i prevezli više od 29,000.000 putnika. Od toga je više od 20,000.000 putnika prevezeno na međunarodnim letovima, a oko 9,000.000 na letovima unutar Hrvatske.

Sponzorirani članak

TAGOVIamsterdam croatia airlines karte putovanje zrakoplov

Komentiraj