Biznis & Lova

Obogatio se, nije umro pokušavajući, bankrotirao

Banner300

50 Cent bi mogao na sud zbog fotkanja za Instagram s hrpom keša

Piše , Objavljeno

Godinama su se reperi hvalili kako imaju taj keš, kako ubiru taj papir, ali u posljednje vrijeme nije ni njima lako…

The KANAN Tape now playing, I'm Too Rich. #EFFENVODKA #FRIGO #SMSAUDIO

A photo posted by 50 Cent (@50cent) on

Kanye West je prošli tjedan objavio na Twitteru informaciju kako je njegov osobni dug iznosi 52 milijuna dolara. Nitko to nije očekivao od Yeezya, svi smo mislili kako on pliva u lovi – zahvaljujući sponzorskom ugovoru s Adidasom, zahvaljujući novim kolekcijama visoke mode te zahvaljujući udaji u Jenner/Kardashian obitelj. No Kanye nije jedini u dugovima. Jedan od njegovih najvećih neprijatelja je 50 Cent (ne bijaše to neprijateljstvo već zapravo lijepo konstruirana kavga koja je trebala pomoći obojici da prodaju albume) koji je u srpnju 2015. prijavio bankrot.

Začudio je svijet kad je prijavio bankrot jer je svojim udjelom u Vitaminwater brandu zaradio 100 milijuna dolara nakon što je brand prodan Coca-Coli. Tu su bile i slušalice i streetwear brand i sponzorski ugovori i promocije boksačkih mečeva i nastupi s Jasnom Zlokić. Gdje je zapelo, Fiddy?

E pa čini se da će Fiftika morati na sud zbog… Instagrama?

Ne možeš izjaviti (k tome legalno) da si broke i onda ispisati BROKE sa novčanicama od 100 dolara. To je bio odgovor Rick Rossu koji ga je prozivao kroz intervjue pa je 50 Cent odlučio odgovoriti s nekoliko Instagram postova.

CNN Money procjenjuje da se na jednoj od ovih fotki nalazi 50 tisuća dolara, a ono što nas zabrinjava je činjenica da CNN Money troši vrijeme i resurse na repersku Instagram fotku.

Sud će tražiti objašnjenje vezano za bankrot, a baš nas zanima objašnjenje gospodina Curtisa “50 Centa” Jacksona.

TAGOVI50 cent hip hop kriminal novac

Komentiraj