Biznis & Lova

pare parice

Aside Banners

Brat Pabla Escobara pokreće vlastitu kriptovalutu jer zna mračnu tajnu iza Bitcoina

Piše , Objavljeno

Svatko može pokrenuti vlastitu kriptovalutu. Iako – nismo sigurni kako to funkcionira i koliko je to istina. Ali ako postoji valuta u čast Lil Uzi Vertu nazvana Dripcoin, onda je sve moguće.

Velik igrač se ubacio u prostor kriptovaluta, a njegovo ime je Roberto Escobar, rođeni brat Pabla Escobara. O Pablu ne treba previše pričati, svi znamo kako je djecu grijao bacajući na tisuće dolara u vatru. Ako ne znaš baš ništa o Pablu, pogledaj odličnu dokumentarnu seriju Narcos koja se čvrsto drži Pablovog života bez nepotrebnih dramaturških elemenata kako bi promijenili istinu.

Usput… Roberto Escobar je taj lik koji je tužio Netflix zbog Narcosa, prijetio se da će uništiti seriju ako ne primi naknadu od milijarde dolara. Očito da Roberto nikad nije imao Netflix i ne zna kako po 15 ljudi zna obitavati na jednom accountu, otkud Netflixu milijarda dolara za kompenzaciju za Narcose?

Čovjek koji očito ne zna kako funkcionira Netflix osniva kriptovalutu – koja će se zvati dietbitcoin. Vjerojatno zato što kad sve novce potrošiš na ovu “vrhunsku” kriptovalutu, morat ćeš na dijetu.

Predsjednik Escobar Inc.-a je Olof Gustafsson koji je izjavio kako se CIA agent pokušao infiltrirati u tvrtku pa je Pablo zaključio da je CIA iza svega i da su oni i odgovorni za nastanak Bitcoina.

Roberto vjeruje kako je hrpa tih coinova prijevara, ali je htio dati ljudima nešto što će trajati zauvijek i zato je stvorio dietbitcoin za ljude.

Roberto Escobar, čovjek koji je zaradio 100 milijardi dolara, nudi dietbitcoine na popustu od nevjerojatnih 96 posto. Vrhunski. Dobar čovjek. U početku će cijena jednog bitcoina biti 50 dolara. Odmah nam daj bar tisuću. Escobar čak prodaje i knjigu nazvanu Pablo Escobar’s Dietbitcoin. Nije nam jasno otkud sad Pablo u naslovu?

U knjizi, Roberto govori kako je Bitcoin stvoren od strane američke vlade te kada svi to uvide da će CIA znati da svijet zna i onda će CIA prodati sve svoje coinove što će uništiti vrijednost Bitcoina.

Pa bolje prodajte dok možete. Čini se da se kraj sprema.

TAGOVIbitcoin kriptovalute narcos pablo escobar

Komentiraj