Biznis & Lova

nemoj lagat!

Aside Banners

Dilao brokulu, dobio 16 godina zatvora – tko kaže da je brokula zdrava?

Piše , Objavljeno

Sababu Colbert-Evans je 26-godišnjak koji će idućih 16 godina svog života provesti u zatvoru te uživati u svim blagodatima koje američki zatvori nude.

Što je učinio? Prvi prekršaj je što je varao svoje mušterije i umjesto kanabisa im podvaljivao brokulu. Za to mu je već duša osuđena na vječni nemir. Ono za što ga zakon tereti je pucnjava na svoje mušterije koje su prosvjedovale protiv brokule. I to nisu bile nikakve male mušterije, ti kupci su Colbert-Evansu i njegovom partneru Terrell Davisu predali 10 tisuća dolara. Kupci čak nisu ni odmah reagirali, tek su kasnije shvatili što se dogodilo pa su pod drugim imenom dogovorili novu primopredaju kako bi zamijenili brokulu za kanabis ili barem vratili svoj novac. Ova dvojica “ajetoovaca” su se pojavili s novom dozom brokule, svađa je izbila, a Colbert-Evans i Davis su ispucali 11 metaka ispred trgovačkog centra, na parkiralištu.

Sve ovo se dogodilo u Denveru, savezna država Colorado – gdje je kanabis legaliziran te država ubire ogroman porez od rekreativnih aktivnosti ljubitelja zelenjave.

Čak je i državni tužitelj izjavio kako je ovo prvi put da je brokula loša za nečije zdravlje, a dodao je i da će svatko tko pokušava ubiti nekoga u njihovoj zajednici završiti u zatvoru.

TAGOVIbrokula droga kanabis marihuana

Komentiraj