Biznis & Lova

što se događa?

Aside Banners

Elon Musk = Lex Luthor? Prodaje sve što ima, bori se protiv karantene i sina je nazvao X Æ A-12

Piše , Objavljeno

Elon Musk i Grimes su najavili rođenje djeteta još u siječnju. Naravno, na nimalo suptilan način – Grimes je zapalila društvene mreže objavom na kojoj više nije skrivala velike vijesti, ali ni svoje tijelo.

Ovo je Elonu Musku sedmo dijete (tko to nije znao neka digne ruku? *dižemo ruku*), ali prvo s Grimes.

Dobio je sina i dao mu je ime X Æ A-12. Da, ovo smo kopipejstali s Buzzfeeda jer ne znamo gdje naći ovaj AE.

X Æ A-12 Musk! Prekrasno. Kotrlja se s jezika.

Podijelio je i sliku sa svijetom, ali uz tattoo filter.

Postoji šansa da trola Internet, ali ne doživljavamo ga u ovom trenutku kao nekog tko je u stanju trolati.

Musk je krajem prošlog tjedna odradio toliko toga.

Najavio je da prodaje sve što fizički posjeduje, uključujući i dvije palače u Bel-Airu. Poludio je na Twitteru.

Njegovi pratitelji čak mole da kaže kako mu je Twitter profil hakiran, najstariji trik u knjizi celebrityja koji počnu pisati gluposti.

Svaki čudan tweet utječe na vrijednost dionica Tesle, a nakon što je napisao da je vrijednost Tesle prevelika – brojni vlasnici dionica su odlučili prodati pakete dionica i vrijednost Tesle je zaronila za 14 milijardi dolara.

Bori se i protiv karantene u Americi, ne vjeruje u apsolutno ništa vezano uz koronavirus i stvara probleme tamo gdje ih već ima dovoljno.

Je li Elon Musk stvarno osoba koja može postati zli genij iz stripova? Ime mu je sigurno tako, stvara ono što gotovo nitko drugi ne može ili se ne usudi, a pitanje je što nas sve od njega čeka u budućnosti. Ili od njegovog sina X Æ A-12. Žao nam je, ne znamo kako se to provlači kroz padeže. Nekoć smo mislili da je Tony Stark, a možda je samo Lex Luthor.

Okej, previše smo se zaigrali sa stripovskim usporedbama. Ono što zapravo mislimo je da je vođenje nekoliko “malenih” kompanija te nova uloga oca u ovim ionako dovoljno stresnim vremenima prestresno stanje za gospodina Muska i mislimo da mu treba odmor, a teško je do toga kad si velik igrač, izložen promatranju svakog najsitnijeg koraka. Sretno, Elone, budi dobro.

I čestitamo na sinu, neka ti donese sreću.

TAGOVIElon Musk grimes tesla