Biznis & Lova

Za findom ne trebaš kondom

Banner 300

Financijska dominacija je bizarnija nego sadomazo

Piše , Objavljeno

Postoji fetiš zbog kojeg muškarci nepoznatim ženama uplaćuju nevjerojatne iznose novca i kupuju im najskuplje poklone? Da, i zove se financijska dominacija ili findom.

money-860128_640
Niste nikad čuli za findom? Findom nije samo fetiš, findom je postao čitava supkultura koja čak i ima svoj sajt čiji principi neodoljivo podsjećaju na LinkedIn.

Pojedinci naređuju drugim pojedincima da im uplate novce. Ne, ovo nije kamatarenje, ovo je uistinu jedan fetiš koji izaziva sve više pažnje u modernom društvu.

Zašto financijska dominacija?

Osoba koja dominira na vulgarne načine traži novac i stvari, a submisivni klijenti sve bespokorno slušaju – i najbolje od svega – odrješavaju kesu.

Klijenti se uglavnom uzbuđuju činjenicom da ih se iskorištava i da ih se tretira kao manje vrijedne, iako u stvarnom životu imaju odgovorne i dobro plaćene poslove. Neki su profesori na sveučilištima, neki su brokeri i slavni kuhari, a neki su političari i vlasnici multinacionalnih kompanija.

Neke domine uzimaju i milijunske iznose na svom poznavanju čudnih ljudskih biljaka, a većina ih je zadovoljna sa šezdesetak tisuća dolara godišnje.
Pri zasnivanju odnosa, domine zahtijevaju “žrtvu”, određenu stvar ili sumu novca kako bi “budući rob” pokazao da je ozbiljan.

Screenshot_4

Naletjeli smo na svjedočanstva domine koja je izjavila kako je jednog bankarskog investitora je preko Skypea natjerala da nosi buttplug na vrlo važnu prezentaciju, a smio ga je izvaditi tek kad mu je ona to dopustila. Jednom klijentu potpuno kontrolira financije, daje mu džeparac (od njegovog novca), dopušta mu da plati račune i kupi hranu, a ostatak ona troši. Ona se odaziva na ime Božica Nia i njezina svjedočanstva smo čitali na NYmagu.

Gdje pronaći financijske domine (ili ostaviti oglas ako pružate takve usluge)?

Ne moramo spominjati kako ove sajtove nije pametno otvarati u okolini koja ne jamči privatnost. Mi smo naučili na teži način prilikom istraživanja (da, znamo da zvuči kao loš izgovor) jer nismo znali kako izgledaju sajtovi pa smo izvrgnuti ismijavanju kolega nakon što smo otvorili jedan od sajtova u uredu koji je poprilično jasno ilustrirao ass worship fetiš.

findoms.com je findomska verzija LinkedIna

 

financialenslavement.com možete pronaći nevjerojatno dobro sročeno pitanje – “Uzbuđuje li vas ideja da sve svoje financije predate na raspolaganje inteligentnim i atraktivnim ženama?”. Da, uzbuđuje i nas, ali inteligentne i atraktivne žene ne bi baš imale s čim raspolagati.

 

whatifuckingwant.com

 

beautifulcruelty.com

Kako funkcionira findom?

Većina djevojaka koje se bave financijskom dominacijom bi radije otišla u shopping nego izbičevala bogate muškarce, većina ih se zato i upušta u findom. Seksa gotovo ni nema, jedna od financijskih domina kaže kako gotovo 95 posto muškaraca nema apsolutno nikakav interes za seks s njom, a većina muškaraca ne prelazi nikakve seksualne granice – čak ni ne masturbiraju dok ih se grozno tretira. Oni samo vole slušati uvrede i uplaćivati taj keš.

Vjerujemo kako je ovo ipak puno napetije ako je osobno

Većina veza je virtualna i procesi financijske dominacije se odvijaju pomoću Skypea, web kamera, emaila, SMS-ova ili samo običnih telefona.

Klijenti ponekad plaćaju sve moguće račune za svoje domine, ali većina ih se ohladi kad dobiju dojam da domina treba novac jer to ju stavlja u nedominantnu ulogu.

Pojmovi s kojima morate biti upoznati:

Wallet rape – silovanje novčanika
Pay pigs, ljudski bankomati, ljubimci, robovi – osobe koje plaćaju da ih se financijski izdominira

 

Mislite kako je ste idealni za ovaj posao? Vjerujete kako znate uvrijediti bogate ljude s pravom uvredom u pravom trenutku? Provjerite navedene sajtove i iskušajte se u novoj karijeri. No nemojte očekivati kako ćete samo sjediti, vrijeđati i ubirati gotovo saborsku plaću. Veliku ulogu igra poznavanje ljudi, interakcija s njima i igranje s njihovim umovima. Ako ste pak bogati muškarac ili žena i želite čuti kako ste bogato govno, sajtovi su isti, samo je vaša potraga drukčija.

TAGOVIfetiš financijska dominacija findom sadomazo seks

Komentiraj