Biznis & Lova

kućica prodana za sitniš

Aside Banners

Gotovo: Slavna Playboyeva vila u Los Angelesu napokon prodana za previše novca

Piše , Objavljeno

Hugh Hefner prodaje svoje najcjenjenije vlasništvo – veliku Playboy palaču. Valjda to tako ide kad odlučiš imati Playboy bez sisa i grmlja.

Palača od 1800 kvadratnih metara je stavljena na prodaju ranije ove godine za 200 milijuna dolara, a napokon je pronašla svog novog vlasnika. Sklopljen je ugovor s Darenom Metropoulosom, likom za kojeg ne znamo što radi, ali očito uzima te masne čekove kad može kupiti jednu od najlegendarnijih nekretnina svih vremena. Metropoulos živi odmah pored Playboy vile i planira spojiti svoje imanje s onim Hugh Hefnera jednom u budućnosti.

Naravno, Playboy govornik ne može otkriti nikakve detalje, ali nagađa se da je cijena nešto više od 100 milijuna dolara. Ako smo i promašili za kojih desetak milijuna – ah, šta ćeš… Nama ni u džep ni iz džepa.

Postoji jedna kvaka u čitavoj transakciji – Hugh Hefner može živjeti na imanju sve dok spavanje sa zečicama ne zamijeni spavanjem sa tratinčicama.

Palača je sagrađena 1927. godine, a Hefner ju je kupio 1971. godine za 1.1 milijun dolara. Agenti nekretninama kažu kako je to najveća novčana transakcija za nekretninu u Los Angelesu u to vrijeme.

Osim teniskog terena, bazena i drugih “stvarčica” koje prosječni dom nema, tu je i tzv. pećina u kojoj su se održavale poznate “Playboy čajanke” na kojima nikad nije bilo ničeg ilegalnog. Evo, pročitajte svjedočanstva Pamele Anderson.

Update: Metropoulos je sin lika čija tvrtka posjeduje Twinkiese. Znaš Twinkie? To ti onaj biskvitni kolač koji živi vječno bez obzira na uvjete. Čini se kako Metropoulous živi odmah pored Playboy vile pa će spojiti imanja kad Hefner zamijeni raj na Zemlji s rajem tamo negdje drugdje.

TAGOVIhugh hefner playboy playboy mansion vila

Komentiraj