Biznis & Lova

nego - jel leti?

Aside Banners

Hoverboard iz ‘Povratka u budućnost’ na prodaju, guglamo ‘kakav je život s jednim bubregom’

Piše , Objavljeno

Gotovo. Game over. Znamo gdje ćemo potrošiti sve što je mama ubacila u stambenu štedionicu. Hoverboard iz Povratka u budućnost je na aukciji. Taj divan, pretežito pink komad plastike nas je uvjerio da je okej biti dječak i voljeti ružičaste stvari. 1989. godine je Michael J. Fox maznuo taj hoverboard djevojčici iz budućnosti (ne toj Djevojčici iz budućnosti!) i letio njime kroz čudnovate ulice.

Danas se taj divan dio filmske povijesti prodaje na aukciji.

1405003369000-Back-To-The-Future-2---Marty-McFly-Hoverboard-1-

Početna cijena je bila 3 tisuće dolara, a sad još uvijek stoji na 6400 dolara. Do kraja aukcije je ostalo još tri dana, a prošli put kad je hoverboard prodan (ako je to uopće isti hoverboard) cijena na aukciji je bila 26 tisuća dolara. Hjoj, teška srca ovo sve čitamo.

Oke, možda se ipak nećemo uključiti u biddanje na iCollectoru. iCollector je digitalna aukcijska kuća koja prodaje i drugi hoverboard iz Povratka u budućnost, nabrijaniji Pitbull. E sorry svima, ali mi bismo ovaj ružičasti.

Osim rekvizita iz Povratka u budućnost, prodaju se i komadi Zvijezde Smrti iz Star Warsa (!), Datin izolinearni optički čip iz Star Treka, neki rekviziti iz Battlestar Galactice… Ništa kao hoverboard.

Kupi ga ovdje, ako možeš i umiješ!

TAGOVIaukcija back to the future film hoverboard

Komentiraj