Biznis & Lova

vrh - piramide

Aside Banners

Kraj svijeta je blizu: u pariškom Louvreu uzmi Beyonce turneju – uz sva ta remek-djela?

Piše , Objavljeno

Ništa “zanimljivosti”, ništa “report”, ovo ide u kategoriju “Biznis & Lova”

Jay-Z i Beyonce su iznenadno izbacili album Everything is Love, a očarali su svijet i singlom Apeshit koji je došao u paketu sa spotom gdje je bračni par Carter preuzeo najpopularniji muzej na svijetu, pariški Louvre. Za vas neuke – to je onaj sa staklenom piramidom – i ne, muzej nije samo u piramidi.

U pozadini Jaya, Queen B i njihovih plesača možete vidjeti poznata remek-djela kojima uglavnom ne znate ime jer u srednjoj školi niste slušali ekscentričnu profesoricu Blaženku iz “Likovne umjetnosti” – ali naglasak je i dalje na ove novovjekovne ikone koje su nadišle granice glazbenog biznisa.

U Louvreu isto misle na biznis koliko i na umjetnost pa nude turneju (vodstvo uz stručnu osobu za vas puriste – što mi nikako nismo, brate) nazvanu “JAY-Z and Beyonce at the Louvre” i uz nju možete obići 19 umjetničkih djela koja se mogu vidjeti u spotu za Apeshit.

Louvreu ne treba publicitet, ali pohvale na iskorištavanju prilike. Jedva čekamo da netko nešto snimi u Hrvatskoj, a da nije Jakov Sedlar.

Ako kojim slučajem još niste svjedočili spotu – izvolite!

.

TAGOVIbeyonce glazba jay z louvre umjetnost

Komentiraj