Biznis & Lova

bar nije u arielu

Aside Banners

Kupio Nesquik u supermarketu, a umjesto čokoladnog napitka je dobio 250 grama vrhunskog kokaina

Piše , Objavljeno

Znači što?!

Zamisli da jedno jutro poželiš čašu toplog čokoladnog napitka, odletiš u trgovinu kako bi se opskrbio novom zalihom, dođeš doma sav sretan, otvoriš to žuto pakovanje, a umjesto čokoladnog praha te dočeka hrpa bijelog?

To se dogodilo jednom kupcu u Zaragozi, gradu u sjeveroistočnoj Španjolskoj. Oke, možda ne baš tako. On je primijetio da je plastična kantica Nesquika čudno zatvorena, a u kantici je pronašao “paketić” kokaina od 250 grama. Znači ipak je bilo Nesquika unutra! Vrhunski 2 u 1. Cijena paketića? Oko 14 tisuća dolara.

Naravno, kao svaki savjestan građanin je odnio pakovanje na policiju koja je potvrdila da je u pitanju kokain. Kralju, zar si uopće sumnjao? Nisi valjda pomislio da je u pitanju nekakav albino kakao? A i brže bi bilo da si provjerio nosom. Ako ti je dobro, znači da je droga.

E pa, kupac je odlučio tužiti supermarket nakon što su ga nacionalni mediji opako izrugali, a sada se i boji za vlastitu sigurnost jer će ga možda narko-krugovi pokušati ozlijediti. Nekako sumnjamo da je tužba protiv supermarketa pametan potez, ali hej… Tko smo mi da mu sudimo. Našao se u (ne)sretno vrijeme na (ne)sretnom mjestu.

Šalu na stranu – kad kupujemo Nesquik, želimo baš Nesquik najveće moguće čistoće i ne bismo htjeli da se ovakva slična stvar dogodi nama, iako sad bismo možda znali valjano reagirati zahvaljujući preosjetljivom liku iz Zaragoze.

Što biste vi napravili s crno-bijelim pakovanjem Nesquika?

TAGOVIdroga kokain nesquik stvarne priče

Komentiraj