Biznis & Lova

pobjeda

Aside Banners

Muškarci će zavoljeli šoping?! Pornhub otvara trgovinu

Piše , Objavljeno

Pornhub je revolucionaran “projekt”. Naravno, prodaju ono što sve prodaje (tj. seks za vas koji još peglate Diablo 2 u LAN-u), ali upravo zbog tog moraju stalno biti kreativni ako žele biti na vrhu. Marketing im je vrhunski, a sada su povukli još jedan odličan potez – otvorili su trgovinu u njujorškoj četvrti SoHo poznatoj po finim buticima i krasnim izložbama umjetnina.

pornhub

Vikend otvaranje će biti raj na Zemlji za većinu posjetitelja jer će se moći upoznati s nekim od najpopularnijih zvijezda na Pornhubu – kao što su Asa Akira i Dani Daniels. Otvaranje? Danas.

Trgovina će biti otvorena punih mjesec dana, a za dan otvaranje je izabran 24.11. – točnije Crni Petak.

A što će se prodavati u trgovini? Pa Pornhub je partner s Museum of Sex – pa će prodavati različite proizvode iz muzejske suvenirnice kao što su Taschen knjige, specijalni afrodizijaci i seks igre i igračke. Također ćete moći kupiti i službene Pornhub majice, knjige, ali i Anne Summer igračke.

Pretpostavljamo da vam New York nije baš usput, ali Pornhub će uskoro otvoriti i pop-up trgovinu u Milanu, a tema će biti blagdanska. Ho, ho, ho!

TAGOVIpornhub seks seks igračke shopping

Komentiraj