Biznis & Lova

mini pooper

Aside Banners

Muž godine: Mini Cooper hit na Njuškalu, razlog prodaje će vas nasmijati do suza

Piše , Objavljeno

E Ivane, junačino naša… Nećemo te zvati i ispitivati te, u dovoljno si muka i sam – kao što vidimo. A i realno, nemamo keša za Mini Cooper. Niti neku kreditnu sposobnost.

Mini Cooper je simpatičan auto, za mlade i sretne ljude koji vole izgledati dobro. Kvaliteta izrade je također dobra, ali to nije auto za svakoga. Ivan je naučio to na svojoj koži iako je cijelo vrijeme znao ishod situacije.

Ivan je junak, usudio se otvoriti usta i reći ženi kako taj auto nije praktičan za njezine potrebe. Nije mu baš vjerovala, ali sada se uvjerila i sama pa je Ivana opet dočekao mukotrpan posao potrage za novim automobilom. I prodaja starog. Koji i nije toliko star.

Ivan je naveo razlog prodaje koji prenosimo u cijelosti.

“Razlog prodaje: Kad ženi pričaš da auto nije praktičan za trudnice i žene koje imaju malu djecu s hrpom kolica, nosiljki, hranilica… onda ispadaš škrtac i cicija. Kada shvati da joj želiš dobro od početka i to joj kažeš onda ti kaže da se praviš pametan. I sada, kao i kada sam joj kuopvao ovaj auto moram sate i sate provest surfajući tražeći drugi auto koji smo mogli odmah kupit. Eto, zato prodajemo auto.”

Najbolji razlog prodaje u povijesti Njuškala.

Otad je Ivan promijenio oglas koji je sada puno službeniji i opisuje karakteristike vozila. Moguće da ga je supruga skužila i nije joj bilo čuti “I told you so”.

Pa evo, ovim putem se uključujemo u akciju “pomozimo Ivanu da proda Mini Coopera”.

Oglas možete naći ovdje i vidjeti što se nudi.

TAGOVIHrvatska njuškalo oglas

Komentiraj