Biznis & Lova

zelenilo svuda

Aside Banners

Nakon boksačke, glumačke i ostalih karijera – Mike Tyson postaje uzgajač marihuane

Piše , Objavljeno

Marihuana za rekreaciju je legalna u Kaliforniji, a Mike Tyson je odlučio pokrenuti biznis. Ranč! Mike Tyson postaje rančer. Ali ništa bikovi, ništa rodeo, ništa bolo-kravate (znaš one špagice), samo trava.

Kako bi se ranč zvao nego Tyson Ranch, a osim finih 20 jutara za uzgoj kanabisa, bit će i mjesta za kampiranje te tvornica za jestive kanabisne pripravke. Zvuči kao raj na Zemlji. Osim što je u Kaliforniji velika mogućnost potresa, ali hej – kad si high, sve ti se sporije miče pa stigneš se snaći u bullet timeu kao Neo.

Na ranču bi također trebala postojati i škola za kultivaciju gdje će stručnjaci prenositi važna znanja o stvaranju i usavršavanju vlastitih sorti.

Tyson sada malo ozbiljnije razmišlja o svojim ulaganjima (gotovo je sa sibirskim tigrovima) pa će tako i zaštititi ime “Iron Mike Genetics” u svrhu poboljšanja medicinskog istraživanja ove kontroverzne biljke.

Ne znamo kada će se ranč otvoriti, ali nije ni važno. Svakako pomaže podizanje svijesti o poslovnim pothvatima vezanim uz kanabis, a tko ti više može pomoći od bivšeg svjetskog prvaka koji je nekoć nekom odgrizao uho? Nadamo se samo da nisu u pitanju bili munchiesi.

TAGOVIkanabis marihuana mike tyson

Komentiraj