Biznis & Lova

LOL

Aside Banners

Ovaj oglas za posao je STVARNO objavljen na službenim stranicama Grada Zagreba

Piše , Objavljeno

Na službenim stranicama Grada Zagreba je raspisan natječaj za fotokopirača i/ili fotokopiračicu.

Ali pazi sad puni naziv.

“Fotokopirač/fotokopiračica u Pododsjeku za poslove fotokopiranja Odsjeka za tiskarske poslove u Službi za poslove pružanja usluga Sektora za uredsko poslovanje i poslove pružanja usluga”

Nije problem u samom poslu, častan je taj posao (ovisi tko ga obavlja). Nije problem ni u tom što je raspisan oglas za vjerojatno nečijeg sina koji ne zna što bi sa sobom.

Gdje počinju problemi?

Screenshot_12

Daj pogledajte tu kobasicu od teksta. Koliko je tu pozicija, sektora, odjela, izmišljotina? Teško nam je pratiti, sad znamo kako je ekipi kad im počnemo nabrajati obiteljsko stablo ekipe iz Game of Thronesa ili puno ime Dikembea Mutomba.

Prisutna je i provjera znanja, moraš znati Ustav i masu zakona. Sigurni smo da će se aspiring “fotokopirač” potpuno posvetiti učenju, kao nikad dosad jer u Gradskim uredima rade samo izvrsni ljudi koji teže usavršavanju na svakoj stepenici života. Osim kad dođu do pravih stepenica, onda pogledom traže dizalo. Po mogućnosti teretno – jer uvijek u čoporima dolaze s drugog ručka.

Plaća? A ono… Provjerite sami ovu divotu na linku OVDJE. I javite ako odete na razgovor kako je bilo. I svakako se prije intervjua pripremite da znate nešto i o trenutnim projektima, nadajmo se, budućih poslodavaca. Afere nemojte spominjati, a vrtići, stupići i fontane bi također mogle biti bolna tema.

*pola sata kasnije*

Ispravak netočnog navoda: natječaj je raspisan 2014. godine. I dalje ne mijenja činjenicu da je ovoliko sektora, odjela i odijela apsurdno.

Naslovne fotografije: @vjekoslav.azenic Instagram

TAGOVIafera grad Zagreb oglas za posao posao zagreb

Komentiraj