Biznis & Lova

Zasluženo

Aside Banners

Paul Pogba će od Adidasa dobiti 40 milijuna eura

Piše , Objavljeno

Adidasov “maneken” Messi je osvojio svoju petu Zlatnu loptu, a brand je predstavio i prve kopačke bez vezica ove godine pa se s razlogom može reći da je Adidasu 2016. godina počela dobro.

Kako poboljšati već dobru godinu? Potpisati mladog sportaša ogromnog potencijala i izraženog osjećaja za šut, dodavanje i stil. Upravo su takvog i pronašli u liku i djelu francuske zvijezde Paula Pogbe.

A photo posted by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on

Naravno, za takvog igrača se treba iskeširati i pozamašna svota novca pa je tako 22-godišnji veznjak potpisao desetogodišnji ugovor vrijedan 40 milijuna eura. Znate što to znači? Pogba vjerojatno neće morati ni taknuti svoju nogometašku plaću već će se razbacivati novcem od sponzorskih ugovora.

Prije ovog dogovora, Pogba je bio jedan od rijetkih vrhunskih igrača bez ogromnog sponzorskog ugovora. Navodno je Pogbin agent saslušao ponude i Adidasa i Nikea, ali su ipak izabrali njemačkog proizvođača sportske opreme. Možda je i pomoglo što Pogbin sadašnji tim Juventus ima odličnu suradnju s Adidasom.

Paul Pogba zasad igra u Italiji, ali je pitanje vremena kada će ga ugrabiti neki od španjolskih ili engleskih nogometnih velikana za ogroman, a možda i rekordan, iznos.

Hoće li Pogba dobiti vlastiti model kopački? Gotovo sigurno. Ne daješ nekom 40 milijuna eura da nosi ono što i svi ostali, a i Pogbino ekstravagantno odijevanje izvan nogometnih terena će sigurno dobro doći Adidasu i u lifestyle segmentu. U jednom od videa na Instagramu ga možete vidjeti njegove majstorije s Kanyeovim Yeezy Boosticama na nogama. Isto Adidas!

A video posted by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on

TAGOVIadidas kopačke messi nogomet paul pogba ronaldo tenisice

Komentiraj