Biznis & Lova

rijetke karte pare nose

Aside Banners

Pokemon karta prodana za skoro 400 tisuća kuna – trk po svoju staru kolekciju!

Piše , Objavljeno

Jedna od najrjeđih Pokemon karata je prodana na aukciji – i to za bijesne pare. Aukciju je organizirala kuća Heritage Auctions. Dobar posao su napravili.

Karta imenovana “Pokemon Illustrator” je prodana za 54 790 dolara prošlog vikenda. Samo 39 karata je pušteno u javnost, a ova najskuplja Pokemon karta ikad je u gotovo savršenom izdanju. Karta je još “hologramska” – ili što bi narod rekao “zlatna”.

Screenshot_3

Čak i ako nisi svoju kolekciju Pokemon karata poklonio mlađem bratu ili nećaku, ne moraš odmah trčati po nju (kako smo lukavo naveli u naslovu wink wink) da provjeriš imaš li Illustrator kartu. Ona je bila nagrada za tri različiti natjecanja u crtanju koja je organizirao CoroCoro Comic u devedesetima, a vjerujemo da bi se sjećao da si pobijedio na nekom natjecanju u Japanu.

Kartu je dizajnirala Atsuko Nishida koja je ilustrirala hrpu Pokemon karata, a navedena je i u nekoliko video igara i crtića kao zaslužna za ilustraciju likova.

Karta u donjem desnom kutu ima dvije zvjezdice što je oznaka da je karta iznimno rijetka. Ako imaš neku drugu kartu sa dvije zvjezdice, znaš što ti je činiti.

Hoće li se jednom Pokemon Go! bića prodavati za ovoliki keš?

TAGOVIpokemon

Komentiraj