Biznis & Lova

neće više nikad

Aside Banners

Pokušao opljačkati UFC zvijezdu – moramo li uopće reći da nije dobro prošao?

Piše , Objavljeno

Ne treba se petljati s UFC zvijezdama bez obzira na spol i težinsku kategoriju. To je saznao i ovaj “gospodin” koji je pomislio kako je mlada dama Polyana Viana laka meta te joj je htio ukrasti mobitel u Rio de Janeiru.

Prijetio je da je naoružan, ali 26-godišnja UFC borkinja mu je uručila porciju pravde. Preko face. Uhvatila ga je s leđa u klinč i čekala je da predstavnici zakona stignu – iako nam se nekako čini da je njezina ruka pravde puno brža i jača.

“Sjeo je pored mene, pitao me za vrijeme. Odgovorila sam mu. Uočila sam da neće otići pa sam spremila mobitel. Zaprijetio se da mu predam mobitel te da je naoružan. Bio mi je blizu, mislila sam da neće imati dovoljno vremena izvući pištolj. Ustala sam. Dva udarca šakom i jedan nogom. Pao je, a ja sam uhvatila s leđa u choke. Sjeli smo na isto mjesto na kojem smo bili ranije i rekla sam mu da ćemo sada pričekati policiju.”

Nije li savršena?

Dana White, UFC glavonja i lice organizacije se pohvalio na osobnom Instagramu. Da, da, potpuno je u pravu kako je loša ideja petljati se s UFC fighterima.

TAGOVInasilje pljačka ufc žene

Komentiraj