Biznis & Lova

dreamjob

Aside Banners

Poslić iz snova – jedeš pizzu i gledaš Netflix za 3200 kuna, duplo više nego je država plaćala “stručno usavršavanje”

Piše , Objavljeno

“Radi ono što voliš i nećeš raditi ni jedan jedini dan u životu.”

Sjećate se kad je država pronašla način da visokoobrazovana ekipa radi ozbiljne poslove 8 sati dnevno, 40 sati tjedno, 160 sati mjesečno za 1600 kuna? Ova ekipa se odlučila popišati na taj posao i nekom samo platiti duplo više od toga za najbolji opis posla ikad.

Dužnosti?

Izabrani kandidati će ostati kod kuće, naručivati pizze, ocjenjivati pizze, gledati najnovije Netflix serije i ocjenjivati najnovije Netflix serije. Plaća – 500 dolara.

Ovaj oglas za posao se pojavio na stranici Bonusfinder i čini nam se nerealno, ali ne – realno je kao Jennifer Lopez u spotu I’m real.

Volimo ove poslove za ljenivce kakvi i sami jesmo – kad završimo s poslom.

Kako napisati motivacijsko pismo za ovaj posao? Mi bismo parafrazirali jednog velikana (Johnnyja Brava) i napisali bismo da “jako jako jako jako jako …. (tisuću “jako”)… jako jako volimo pizzu i Netflix”.

Popis serija je ovaj – neke smo već odgledali, tako da bi ovo bila najlakša plaća u povijesti plaća, ali… o dealbreakeru ćemo kasnije.

The Queens Gambit
Bridgerton
Lupin
Bling Empire
Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer
Cobra Kai
Surviving Death
Ozark
Virgin River
The Umbrella Academy
Ratched
Below Deck

Analiza serija i pizze neće biti na nekoj nemogućoj matematičkoj razini, imaš upute, slijediš upute, dobiješ pare. Zvuči predobro da bi bilo istinito, a i je – bar za nas Hrvate jer moraš biti Amerikanac ili Kanađanin za ovu ponudu. A skoro smo se prijavili.

TAGOVINetflix pizza posao