Biznis & Lova

Aside Banners

Rasprodani svi primjerci Rimčevog C_Twoa – u samo tri tjedna

Piše , Objavljeno

Genova International Motor Show nam je dao prvi pogled na novu pilu iz Rimac Automobila, C_Two. Čitav svijet zaljubljenika u automobile slini za ovim superautomobilom (baš je super), a sada smo saznali i da je razgrabljen.

Nakon spomenutog Motor Showa, očekivali smo 150 jedinica auta i to po cijeni od vrtoglavih 1,7 milijuna eura – pokazalo se istinitim. Svi automobili su razgrabljeni u vremenskom razdoblju od samo tri tjedna. Tj. prednaručeni, nije stvarno već prodano i dostavljeno 150 automobila. Ali bit će… Naručitelji mogu još naručiti opreme u vrijednosti od pola milijuna eura. Mi bismo bili okej s “basic” verzijom.

.

Evo par crtica o pili – nimalo dovoljno da se predstavi ovakvo čudovište.

…Ekstremno snažan Rimčev automobil ima zastrašujuće performanse, kao i user-friendly korisničku tehnologiju…

…Iz Rimca napominju kako je moguće uživati u ovom bolidu 650 kilometara jednim punjenjem. A 80% baterije se u stanju napuniti za nekih pola sata. …

… Osoba koja se usreći u vožnji Rimčevog novog stroja imat će fantastično iskustvo korištenja On-board AI tehnologije s kojom je C-Two najpametniji i najpovezaniji automobil na svijetu. Bolid raspolaže s čak 8 kamera, 6 radara i 12 ultrasoničnih senzora, dok tradicionalan ključ zamjenjuje sustav prepoznavanja lica vozača. …

Ako želiš znati više o samom automobilu, naš Vedran “Rebus” Bjelobradić je odradio dobar tekst (iz kojeg smo maznuli ove crtice gore) nakon Genova Motor Showa i možeš ga pročitati OVDJE.

Čovjeka nitko ne bi smio kritizirati. Rimca, jel, ne našeg Bjelobradića. Svaka čast i hvala.

TAGOVIautomobili c_two concept one rimac rimac automobili

Komentiraj