Biznis & Lova

auf boli nas glava

Aside Banners

Rijetka Yu-Gi-Oh! karta se prodaje za 2.5 milijuna kuna – pregledajte tavane i podrume!

Piše , Objavljeno

Cijena posebnih TCG karata (trading card game – za amatere veće od nas) može biti neočekivano visoka. Za komad papira, s malo folije, neki igrači će izdvojiti i tisuću dolara. To je slučaj s japanskom promo verzijom Yu-Gi-Oh! karte Dark Magician Girl čija je cijena 1100 dolara. To je kikiriki u usporedbi s jednom kartom koja je pronašla put na tržište. Card Shop Spiral je trgovina u Tokyju koja prodaje Blue-Eyes Ultimate Dragon kartu za 400 tisuća dolara.

Postoji samo jedna ovakva karta na čitavom svijetu i naravno da se nalazi u Japanu. Ova karta je bila nagrada na Asian Championship Series, a dolazi i s potpisom Kazuki Takahashija, tvorca Yu-Gi-Oh! fenomena. Naravno, ne budite ludi, nije se potpisao na samu kartu već na neku ploču koja dolazi uz kartu. Ovakve karte koje su nagrade na turnirima dolaze u posebnim pakiranjima i ne smije ih se koristiti u igri – barem ne na službenim turnirima. Osim u kvartu, ali nekako sumnjamo da će netko iskopati kartu iz original pakiranja da ju baci na mramorni stol na školskom igralištu.

Evo, ne znamo što piše u tweetu, ali nas nije ni briga. Znamo da je skupo.

Zadnji vlasnik ovog čuda od karte je pokušao prodati kartu za 99.9 milijardi jena – što je ekvivalent 895 milijuna dolara, ali se nije dogodilo. Sada imate priliku za nevjerojatan popust, samo 400 tisuća dolara je u igri.

Malena cijena da budete glavni na školskom igralištu među klinčadijom.

TAGOVIbiznis igre milijuni novci posao tcg yugioh

Komentiraj