Biznis & Lova

ah sjećanja

Aside Banners

Stisli ga dugovi? David Hasselhoff prodaje (drugi) najpoželjniji auto iz osamdesetih

Piše , Objavljeno

Izvor fotografije: Youtube Screenshot

Zašto drugi najpoželjniji? A realno, svi znamo da je prvi zapravo DeLorean iz Povratka u budućnost, ali ne bismo se bunili ni za ovaj Pontiac Firebird Trans Am.

kitt knight rider

Izvor fotografije: Youtube Screenshot

Koliko god se internet ismijavao liku i djelu David Hasselhoffa koji sam sebe smatra jednim od bitnih katalizatora u rušenju Berlinskog zida aludirajući na svoju pjesmu “Looking for Freedom”, ne možemo zanijekati da nam je on bio jedan od cool likova kraja prošlog stoljeća. No budimo realni – imali smo jednoznamenkast broj godina većinu devedesetih.

Njegova najcool uloga je bila ona u televizijskoj seriji Knight Rider, a druga bi bila bilo kakva pojava u Spužvabobu Skockanom ili uloga Mitcha Buchannona u Baywatchu.

Zadržimo se na Knight Rideru. KITT je ime za auto iz Knight Ridera. Taj automobil je kupio David nakon što je serija završila te ga sada prodaje na online aukciji.

Posljednja cijena koju smo vidjeli je bila 975 tisuća američkih dolara što je puno više od 300 tisuća američkih dolara koje su očekivali dobiti za ovaj bijesni automobil.

Pa ovi što su pripremali aukciju kao da ne žive u ovom svijetu u kojemu mi živimo. Pogotovo ako je auto u dobrom stanju. Tko ne želi biti vlasnik KITT-a?

Također, auto će osobno dostaviti David Hasselhoff. Dakle, Mitch ti dostavlja KITT… Možda će biti malo teže ako si u Hrvatskoj, ali hej, nemojmo cijepati dlake ovakvoj vjestici.

Ekipa koja je živjela u osamdesetima vjerojatno sada geekouta. Možemo to razumjeti i mi bismo isto tako da nam Will Smith dostavi neke originalne Jordanice koje je nosio u Fresh Princeu.

Na isto dražbi možete još pronaći Hasselhoffov model koji se koristio u filmu Spužvaboba. Visok je preko četiri metra. Jako nas zanima što će napraviti osoba koja kupi tako velikog Davida.

Michelangelov David se boji za svoj ugled.

TAGOVIautomobili david hasselhoff filmski automobili kitt