Biznis & Lova

Aside Banners

Supreme ne prodaje samo odjeću, tu su i pajseri i cigle s logom. I cijena je visoka

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Iako o Supremeu možemo danima, ajmo skratiti i reći kako je Supreme američki skejterski lifestyle brend koji je poznat po dvije stvari. Prva je svakako supreme cijena njihove odjeća koje se teško dokopati (ali evo, Neymar je uspio).

A druga stvar? Već godinama su uzrok brojnih memeova na internetu zbog kojih nikada ne znamo je li istina ili ne –  a to su nasumični predmeti koji imaju na sebi Supreme logo.

Znate one zezancije: “Stavi Supreme logo i prodaj za par tisuća dolara?”. E pa ta fora je potaknuta istinitim događajima.

Tijekom Supremeove 25-godišnje povijesti, nagledali smo se svakakvih čudnih predmeta čija cijena zna skočiti do razine “živimo-li-mi-u-istoj-dimenziji-kao-ovi-bogati-klinci”. 30 tisuća američkih dolara za tronožnu stolicu ili par tisuća dolara za posudu koja ti stoji u hodniku ili sobi u koju ubacuješ ključeve i kovanice? Ne, hvala.

Kako se svake sezone Supreme kolekcija osvježi novim predmetima, odlučili smo sastaviti omanju listu od onih najčudnijih.

Imajte na umu da svaki od ovih predmeta košta jako puno. Svakako, ne sumnjamo u funkcionalnost i korisnost nekih, ali baš toliko novaca trošiti…

Željezna poluga iliti pajser

Dap, Supreme je prodavao ovaj predmet. Crveni sa Supreme logom. Nije šala, nije izmišljeni internet meme.

supreme cijena za supreme pajser

Logika Supremea je jasna – idemo na bilo kakav predmet staviti naš logo da vidimo koliko ćemo tih predmeta prodati. To kužimo, ali logika ekipa koja to kupuje… Ne vidimo ju, osim što su imali jednu “haha” objavu na Instagramu gdje će im se komentirati kako su ludi.

Supreme škarnicla

supreme-skarnicla

Kod nas nije toliko popularno piti alkohol iz škarnicle, ali negdje drugdje na svijetu je. Amerika je jedna od tih. Zemlja zalazećeg sunca i nestajućeg intelekta – sudeći prema tome što sve kupuju s logom navedenog brenda.

Supreme cigla

Sjećate se one fore: “Oš’ kupit’ ciglu?”. Nekoć je to bila samo fora bullyja na našem kvartu, ali otkako je Supreme prodavao svoje cigle, ta fora više nije samo fora.

supreme cijena i supreme cigla

Obična cigla s natpisom Supreme je inicijalno koštala 30 američkih dolara, ali se cijena na eBayu popela do 1000 američkih dolara. Supreme cijena za Supreme ciglu.

Supreme Oreo


Ako uspijete nabaviti ove keksiće, imajte na umu da im je rok istekao prošle godine u lipnju. Ne bismo vam preporučili da ih jedete.

Supreme čačkalice

Ako se ovog dočepate, preporučamo prodaju jer su ove čačkalice raritet. Dap. Čačkalice. Fino bi zaradili od nekog bogatog klinca.

Supreme nunčake

Hladno oružje koje je popularizirao Bruce Lee je doživjelo novu mladost nakon što ih je Supreme prodavao.

Supreme sanjke

Iako nismo baš vidjeli snijega proteklih godina, mislimo da nije bit ovog predmeta da uživate u snježnim radostima. Važno je koliko uživate u društveno mrežnim radostima zbog samog posjedovanja.

supreme sanjke

Supreme akvarij za ribe

Vaša zlatna ribica napokon ima mogućnost postati hypebeast kakva duboko u duši i je – tako bi glasio naš prodajno orijentiran copy za ovaj predmet.

supreme akvarij za ribice

Supreme čekić

supreme čekić za razbijanje svakog komu se ne sviđa supreme

Kad već postoji Supreme kovčeg za alat, zašto u njega ne staviti crveni čekić brenda s nepresušnim izvorom ideja?

Supreme aparat za gašenje požara

supreme vatrogasac

Ne znamo funkcionira li stvarno odnosno služi li zapravo svojoj svrsi, ali radije ne bismo htjeli dolaziti u stvarnu situaciju gdje to moramo saznati.

Vjerujemo kako vam ovo sve može zvučati kao da smo izmišljali. Jedan dio nas bi to isto htio, ali nije tako. Ovo je stvarno i mi živimo u tom svijetu. Ali to je Supreme. Boli ih briga. Samo jedan pogled na njihovu službenu stranicu koja izgleda kao da je ispala iz iste godine kad je osnovan brand vam puno tog govori.