Biznis & Lova

latte suckyatto

Aside Banners

U Švicarskoj bi se mogao otvoriti kafić u kojem uz kavu dobijete i oralni seks

Švicarci su oduvijek bili napredni.

Piše , Objavljeno

Uz kavu smo navikli dobiti keksić s cimetom, ali Švicarci sa svojim ugostiteljstvom idu i korak dalje. U Švici ćete uz jutarnju kavu dobiti najbolji od svih dodataka kavi za koje smo dosad čuli – oralni seks.

Ovaj kafić bi se trebao otvoriti do kraja godine kako bi Švicarci svim dijelovima tijela uživali u blagdanima.

Bradley Charvet iz tvrtke Facegirl je za ženevske novine Le Matin izjavio kako bi kroz pet do deset minuta čitavo iskustvo trebalo biti khm gotovo.

Proces bi bio jednostavan – uđete u kafić, naručite kavu, a zatim dobijete iPad kojim izaberete djevojku s kojom biste voljeli provesti kvalitetno vrijeme.

Prostitucija je legalizirana u Švicarskoj (i strogo kontrolirana) tako da bi s te strane sve trebalo teći bez problema, ali svodničenje je ilegalno – a skrolanje iPadom se tehnički smatra svodničenjem. Ženevski Odjel za sigurnost i ekonomiju istražuje ovaj slučaj pa ćemo vidjeti hoće li netko biti energiziran i sretan na Božić 2016. Još uvijek nemamo podatke hoće li i žene imati priliku biti “poslužene”.

Cijena “kave” bi bila šezdeset švicarskih franaka (oko 55 eura) i sasvim je sigurno kako bi ovakva kava bila skuplja i od Starbucksa.

Kad se već šalimo – na izlaz bismo svakako postavili tablu na kojoj piše Thanks for coming ili Come Again.

TAGOVIkava oralni seks seks švicarska

Komentiraj