Biznis & Lova

Bubreg za selfi

Aside Banners

Upoznavanje Justina Biebera od 14 tisuća kuna je zapravo samo selfi od 14 tisuća kuna!

Piše , Objavljeno

Bili smo na meet&greetu s Bieberom i moramo vam reći da zločesti mali plavi nije sretan. Nije i nije i nije i nemojte ga slučajno raspizditi glupim zahtjevima kao što su smiješak ili ruka preko ramena dok okidate selfi od 14,000kn nakon njegovog koncerta.

justin-bieber-the-beliebers-justin-bieber-23220258-600-401

Nije bilo tako davno vrijeme kojeg se sjećamo kad su fanovi svoje glazbene idole upoznavali na kojejakve besplatne načine, a da ne pomislimo da smo i stari prdonje. Bilo je toga i početkom ovog milenija, djeco draga. Ali, kaže PR Stuart Bell, poznat po radu s Paulom McCartneyjem, da danas uz svu krađu i piratizaciju, jadne mainstream zvijezde moraju od nečega zaraditi kad već ne mogu od koncertnih karata po akcijskim cijenama pa tu i tamo od fanova naplate 10 sekundi druženja uz fotografski suvenir.

I dok Beyonce zna tražiti po 11,000 kuna, Britney oko 2500kn (vidjeli smo u Zagrebu), naš Gospodar popa, Princ izblajhanih plavuša i žrtva zlih medijskih navoda da je izrazito muškobanjasta djevojka, jedan jedini, neponovljivi, neprikosnoveni Justin Bieber od vas će zatražiti 14,020kuna!!! I što dobijete za tri mjeseca rintanja jednog od vaših roditelja koji vas neupitno vole čim će žrtvovati četvrtinu godišnjih prihoda da biste vi ispunili životni san sezone proljeće/ljeto 2016.: teleću, prepariranu bulju arogantnog i napušenog klinca koji treba dvije odgojne i adekvatnu roditeljsku ljubav.

Belieberi su ove srijede dočekali svoje poslanje u Seattleu, gradu rocka, gdje je mladi plavi Kanađanin započeo svoju svjetsku turneju Purpose s kojom 9. studenog ove godine dolazi u zagrebačku Arenu gdje će susrete, kao i svugdje dotad, naplaćivati spomenutih 14,020kn (takozvana The Ultimate Purpose Experience).* Jesmo to već rekli? Jesmo, da, malo iznad gdje bi vas trebala mučiti grižnja savjesti zbog roditelja koji će to platiti.

*Ovaj paket uključuje (Purpose Tour na Eventimu):
• 1 #GetCloser sjedište u odvojenom odjeljku na kraju pozornice (Vi ćete biti najbliže Justinu!)
• 1 selfie tijekom Vašeg meet & greet sa Justinom prije koncerta
• Obilazak backstage-a: saznajte što se događa iza scene i što je sve potrebno za stvoriti svjetsku turneju
• 1 premium robni paket stvoren ekskluzivno za Ultimate #Purpose fana
• 1 službena ukrasna ploča – suvenir u ograničenom izdanju napravljen i graviran samo za Vas
• VIP domaćini
• Poseban VIP ulaz
• Ekskluzivna #GetClosertoJustin pločica
Vjerujemo, vrijedi svake lipe!

To vam izgleda ovako:

Uglavnom, ako je već tijekom prvog koncertnog nastupa Bieber bio indiferentan s fanovima kojima susret znači puno više od nešto nula na računu, kako će izgledati za osam mjeseci u zemlji za koju nikad nije čuo? Ili možda sad i hoće kad ima svog priku da nas vodi… Čini se da bi, prema selfijima postanima diljem interneta, naš Biebs bio bilo gdje drugdje negoli pred fanovima, što će potvrditi i otužan katatonični ples tijekom istog koncerta.

 

Mi čekamo jednog jedinog Justina da se vrati. Sorry!

TAGOVIjustin bieber novac selfi

Komentiraj