Biznis & Lova

kuda ovaj svijet ide?

Aside Banners

WTF: Jedan od najboljih boksača ikad ulazi u ring s Youtuberom koji je boksao samo jednom (protiv Youtubera)

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: Youtube Screenshot

Čini li se samo nama ili se stvarno ostvaruje onaj dio ljudske povijesti predviđen u futurističkom dokumentarcu Idiokracija?

Skoro smo ovo stavili u kategoriju “Sport”, ali ipak je odluka pala da ovo spada u “Biznis i lova”.

Logan Paul, Youtuber poznat po snimanju trupla u japanskoj šumi ulazi u ring s Floydom Mayweatherom mlađim kako bi svijetu priuštili dosad neviđenu zabavu. Koji jeb?

Sukob Mayweathera i McGregora smo željeli vidjeti jer su u pitanju bila dva dominantna sportaša, svaki u svom sportu, ali sada vidimo da smo odobravanjem tog meča odobrili i poniranje u ponor gdje šiljke na kraju tunela predstavlja ovakav vid zabave. Mayweather je nastavio s egzibicijom protiv kickboxera Tenshina Nakusawe kojeg je pobijedio u prvoj rundi. Očito voli biti u ringu s neadekvatnim protivnicima.

Mayweather je umirovljeni profesionalni boksač čiji je omjer pobjeda i poraza 50-0. Logan Paul je Youtuber koji se samo jednom borio u ringu i to protiv još jednog Youtubera KSI-ja od kojeg je i izgubio.

Mayweather i Paul će se boriti u veljači. Sve je počelo prozivkama na Twitteru gdje je Floyd rekao Paulu kako nije raspoložen za dječje igre. I onda se upusti u dječju igru? Ma svaka čast, care.

Sigurni smo da će zaraditi fino obojica, sigurni smo da će Paul sliniti po strunjači. Jake Paul, brat Logana Paula, je nedavno pobijedio bivšu NBA zvijezdu Natea Robinsona u egzibicijskom meču prije borbe bivših boksačkih prvaka Roya Jonesa mlađeg i Mikea Tysona. Što je zajedničko Nateu Robinsonu, Floydu Mayweatheru i braći Paul? Vole pažnju. A evo, mi smo opet suckeri koji im pružaju pažnju.

TAGOVIboks floyd mayweather logan paul youtuberi