Report

Heureka!

Aside Banners

Čitateljice odlučile – Što žene ne podnose kod muškaraca?

Piše , Objavljeno

Stigli su rezultati ankete! Muškarci, veselite se, sada ipak malo bolje razumijemo vječni melgibsonizam – što žene žele.

argument-238529_1280
Prošlog tjedna smo kreirali anketu koja će nam pomoći da postanemo bolji i pažljiviji muškarci. Kako? Uz pomoć ljepšeg spola koji nam je odgovorima na pitanja ukazao na naše greške, mane i propuste. Anketa se sastojala od pet pitanja s višestrukim izborom te jednog pitanja gdje je bilo dopušteno napisati bilo što.

Prvo pitanje je morala biti generalizacija stanja u kojem se nalaze svi današnji muškarci.

Današnji muškarci su oličenje kavalira, izgubljeni dječaci ili čobani i krkani?

Samo jedna dama od njih 112 (ili 0.9%) je označila da su današnji muškarci oličenje kavalira. 64,5% nas je proglasilo izgubljenim dječacima, a 34.5% smatra da se veći dio života bore s čobanima i krkanima.

seljak

Kako ocjenjuješ ponašanje bližnjeg muškarca u muškom društvu?


67.9 posto se ne mora skrivati i glumiti da nije sa svojim muškarcem i smatra ponašanje svojih izabranika prihvatljivim. 9.2 posto djevojaka ima posla s odvratnim prokletim muškim seljačinama koje skrolaju po Instagramu u potrazi za sisama i guzicama. Ostatak (22.9%) je zahvalan na odličnim i uzornim građanima u svojoj vezi i životu.

Pitanje 3.

graf

Seen na fejsu?

seen

Ono što nas je najviše iznenadilo je što više od pola djevojaka koje su sudjelovale u našoj anketi smatraju da “seen” na facebooku automatski znači ignoriranje. Drage djevojke, nekad nas jako zanima što ste napisale, ali ne možemo isti tren odgovoriti onako kako bismo htjeli. “Seen” bi trebao biti alat koji dokazuje da je poruka stigla do primatelja, a ne start pištolj koji tjera primatelja da odmah pošalje divan odgovor pun hvale i slave.

Lajkanje drugih djevojaka na društvenim mrežama je prihvatljivo ili osmi smrtni grijeh?

twitter-292994_1280

Posljednje pitanje s višestrukim izborom se odnosilo na lajkanje komada na fejsu i Instagramu. 21.7 posto žena uopće nije zabrinut kada njihov muškarac lajka neku ženu. Samo tako. Volimo samouvjerenost. Čak 24.5 posto djevojaka je iznimno zrelo i prihvaća činjenicu da njihovi momci cijene ljepotu ljudskog tijela, a neke pak smatraju da ih momci sramote pred (digitalnim) prijateljima. Nažalost – najviše djevojaka (gotovo 36 posto) smatra da su njihovim muškarcima druge djevojke bolje od njih samih. Uglavnom najviše istine ima u onom odgovoru o ljepoti ljudskog tijela. Da, druge žene su nam hot, ali isto tako očekujemo da naše djevojke promatraju i druge momke kroz prizmu estetskog ugođaja. Nije realno očekivati da partneri odjednom oslijepe na ostala bića koja kroče ovim svijetom sva lijepa i zgodna.

 Najviše nas je razveselila slobodna forma gdje su dame anonimno i potpuno otvoreno iznosile svoje frustracije muškim rodom.

 

1. Kad curu usporeduju s mamom. “Moja mama ne radi to tako¨” je rečenica od koje mi se diže kosa na glavi (jednom sam vezu prekinula izjavom “e pa nek ti ga onda ona i popuši”, znam grozno i odvratno ali svakodnevno gaženje po svemu što radim jer je njegova mama bolja me ubijalo psihički i nikakvi normalni razgovori nisu pomagali ).
2. kada ne znaju sa novcima. Stari ne treba ti Mercedes u trenutku kada si se taman izvukao iz financijskih govana (ovo je frendičino iskustvo sa bivšim). Kad od 25+ starog frajera čujem “ali ja si to hoću” šamare bi djelila.
3. opet financije – ne mora lovu trošiti na mene i kupovati skupe stvari, nisam trofej za pokazivanje po fensi šmensi mjestima, mrzim obasipanje poklonima, neću poklone hoću dečka s kojim pričam, družim se i glupiram i natječem se tko će imat bolje speciale kad pređemo fallout 4.

I takvog sam si i našla. I ne dam ga nikome :)

Kroz ovaj odgovor smo našli idealnu ženu – zna s financijama, voli se glupirati i prelaziti Fallout 4 udvoje. Naravno da je zauzeta.

Živicira me to jer se dopisuje sa svojom bivšom curom

Smrad. A opet – možda nema stvarno ništa loše u tome, lijepo je kad dvije osobe mogu ostati prijatelji bez obzira što im je veza bila toliko lejm da su si sad bivši.

xbox-283116_1280

Prsti su mu više na kontroleru nego na meni :(

Bezobrazluk. Možda da gejmate zajedno? Nemoj čekati da odloži kontroler, natjeraj ga da odloži kontroler.

 

Strašno me živcira kada želim pričat s njim o nekim ozbilnijim temama, on okrene na neku šalu i sve mu je smješno, kao malo dijete.

Jeste li vidjeli naše članke? Pa mi sve okrećemo na šalu. Moramo prestati s tim.

Za sljedeći odgovor smo prečesto i sami krivi. A kad ima još malo na dnu, taman da crna kava ne bude precrna.

Kad u frižider vrati prazan tetrapak mlijeka

O sljedećoj problematici smo napisali čak i članak. Anonimna ženo Interneta, znamo tvoju muku.

Najviše me živciraju muškarci koji se ponašaju i oblače kao seljaci. Psuju, pljucaju, deru se, po mogućnosti zageliraju kosu tako da izgleda kao da je od plastike, još da ne govorim o odjevnim kombinacijama koje upotpune krunicama ili nekim debelim lančićem oko vrata i naravno kričavim ili bijelim remenjem.

I pobjednički odgovor!

Disanje.

TAGOVIistraživanje muškarci muško ženski odnosi upitnik veze žene

Komentiraj