Report

Aside Banners

Članovi FSB Racing Teama kod El Presidentea

Piše , Objavljeno

Kažu da niti jedan dobro obavljen posao ne prođe nezapaženo, a vijesti o ambicioznom FSB Racing Teamu došle su čak i do predsjednika Republike Hrvatske.

fsb racing team

Mladići i (na žalost, samo jedna) djevojka iz FSB Racing Teama, na samom su vrhuncu priprema za događaj sezone i predstavljanje svojega bolida na stazi Hockenheim u Njemačkoj, ali su našli vremena za posjetu predsjedniku Ivi Josipoviću i predstavljanje svojega projekta, kratki razgovor o snovima i ambicijama te pozicioniraje svojeg proizvoda kao istinskog zaloga za bolju budućnost, kako njim samih, tako i cijele države.

Predsjednik je ekipu ugostio 22. srpnja u Banskim dvorima, a svrha njihove posjete nije bilo samo ugodno druženje uz čaj i kolačiće, već i malo ozbiljniji razgovor o važnosti i budućnosti cijeloga projekta. FSB Racing Team, te njihovi partneri i sponzori iz cijele Hrvatske, uložili su preko pola milijuna kuna u izradu Arctosa, ali na njihovom putu do konačnog uspjeha stoji još nekoliko neugodnih prepreka. Prva od njih je i pronalazak putničkih kombija za odlazak do Njemačke, oko čega će im predsjednik nesumnjivo pomoći.

fsb racing team

U znak zahvale za njegovu dosadašnju i daljnju podršku, studenti su dr. Josipoviću poklonili trkaći volan sa posvetom, a vjerujemo da ovo nije bio posljednji susret jednog predsjednika sa studentima FSB Racing Teama.

TAGOVIformula fsb racing team studenti

Komentiraj