Report

Aside Banners

Ribe iz video spotova (2)

Nastavljamo upoznavati vas sa životima mladih dama koje nas svakodnevno uveseljavaju treskanjem guzova i sisa u ritmu kilavog i plastičnog rapa koji dopire s MTV-a.

Piše , Objavljeno

Veličanstvena “Saga o sisi i guzi” nastavlja se, a Idesh! postaje vaš sajt Numero Uno kada je riječ o pitanjima koja zaokupljaju umove vječno napaljenog muškarca u potrazi za prvoklasnim ženskim dupetom. šovinistički? Naravno. Dobro za oči i prokrvljenost donjeg dijela tijela? Naravno. Intelektualno stimulativno i socijalno-politički relevantno? Uvijek.

Maria Milian

Maria Milian

Maria Milian

Ona je glumica, model i pjevačica. Ona je jednostavno svestrana. Mnogi predviđaju kako će 2008. biti godina Marie Milian jer njen debi album samo što nije pogodio ulice.
Vrijedi spomenuti da joj je otac učeni glazbenik, a majka model tako da je njen uspjeh samo pitanje vremena. Tvrdi kako će album biti svjež i nešto što još nismo čuli, a mi vjerujemo jer ona je prva žena u povijesti koja tvrdi da će njen album biti “nešto što još nismo čuli”.
Rođena je u New Yorku, ali svoj preplanuli ten duguje praznicima provedenim na pješčanim plažama južne Floride. Pojavila se u spotu “bossa” Ricka Rossa za pjesmu “Speeding” i priznajemo kako je to veliki uspjeh jer ipak… Rick Ross je Boss!

Rick Ross feat. R. Kelly – Speeding

Kalia Williams

Ova nam djevojka dolazi s Havaja i svoj egzotični izgled može zahvaliti tajnom vojnom pokusu Ruske i Američke vlade čiji je cilj bio stvoriti polu ženu polu nuklearno oružje kojim će s lica zemlje zbrisati sve terorističke paravojne formacije…
Ustvari, njena je priča toliko uobičajena da smo morali osmisliti ovaj suludi uvod ne bi li njenu biografiju učinili barem malo zanimljivijom. Kroz cijelu biografiju trkelja da se u Los Angeles doselila zbog vremena i neke slične gluposti. No, koliko god biografija nezanimljiva, toliko su slike sušta suprotnost. Da ne zaboravimo, pojavila se u spotu Fabulousa čije ime govori koliko je on febjulos i kolika je to čast.

Fabulous feat. Lil’ Mo & Mike Shorey – Can’t Let You Go

Jade a.k.a Susette Moyers

Jade

Jade

Ova, uvjetno rečeno, bijela djevojka kombinacija je irske, njemačke, nizozemske i indijanske krvi što je očit dokaz da je nastala za vrijeme poznatih irsko-njemačko-nizozemsko-indijanskih orgija koje su se odigrale 1816.
Pojavila se na naslovnicama mnogih časopisa, a bila je i jedna od djevojaka koje je FHM uvrstio među žene “koje bi se isplatilo odvesti na cugu”. Mi se s tom odlukom apsolutno slažemo i priznajemo da bi Jade počastili nekom finom večerom, a ne pivom i ćevapima kako to inače običavamo.
Jade se pojavila u spotu Dub B-a i Thin C-a za koje smo isprva mislili da su skupina šaljivdžija s ciljem da nas nasmiju, ali nakon što smo se uokolo raspitali, doznali smo kako su dečki ozbiljni izvođači, a ne parodija u stilu Ali G-a. Spot je na YouTubeu pogledan nevjerojatnih 27 puta što je rekordno nizak broj gledanja čak i za ove kritere. Podržimo Jade.

Dub B feat. Thin C – Baby U

Anaya Hayes

Anaya Hayes

Anaya Hayes

Anaya dolazi iz Kanade, preciznije iz Toronta i u sebi ima egipatsko / nubijske krvi što je u najmanju ruku egzotično. Ova djevojka ima i “soli u glavi” (kako bi rekli naši stari) i iako bi sol u glavi u mnogim slučajevima rezultirala nekim poremećajem moždanih funkcija, u njenom slučaju rezultiralo je uspjehom od malih nogu.
Nakon nekoliko godina modeliranja postala je domaćicom najvećih partija u Torontu, a danas ima prilično čitanu kolumnu u jednoj od poznatih kanadskih tiskovina. Uz sve to, djevojka je i školovana. No, ono po čemu je većina “nekanađana” poznaje, njeno je pojavljivanje u brojnim spotovima pa se tako pojavila i u spotu patuljastog Roma, Kat Eyeza koji je ugostio nikad prežaljenog Snowa (sjećate li se refrena “Informer, junosejdedisnoumisamgadablejmašabarakandabijabajabuftriftraftruf”?). E, to je uspjeh!

Kat Eyez feat. Snow – Hey Love

Lisa Marie

Lisa Marie

Lisa Marie

Lisa Marie profesorica je komparativne književnosti, u slobodno se vrijeme bavi arheologijom, a u fušu drži autolimarsku radnju i servisira viljuškare. Najmlađa je dobitnica Nobelove nagrade za fiziologiju i medicinu, a Eric Kandel kaže kako je Lisa Marie prema njegovom mišljenju najvažnija žena poslije Marie Curie.
S time su se složili umovi kao što su Nelly i Puff Daddy koji su je uposlili da trese sisama i guzicom u njihovom singlu “Shake ya tailfeather” i na taj način svijetu predstavi sav genij koji stoji iza ove mlade manekenke koja, naravno, nije sve ono što smo napisali, ali možda jednog dana postane. Možda nije nobelovski materijal, ali zna protresti taj “teilfeder”.

Nelly, Puff Daddy & Murphy Lee – Shake Ya Tailfeather

Pročitaj i prvi dio priče o curama iz video spotova >>

Sexy latinosice >>
Sexy privatni YouTube video >>
Sexy, zločeste profesorice >>
Sexy cure s Dalekog istoka >>
Deset skoro porn video spotova >>

TAGOVIAnaya Hayes cura curka Jade Susette Moyers Kalia Williams Kat Eyez Lisa Marie Maria Milian nelly Puff Daddy r kelly Rick Ross spotovi video

Komentiraj