Report

Igrajte se s nama

Aside Banners

Da se ne biste opustili, evo opet nagradnjače! Riješimo se šefova!

Ako vam nije bio dovoljan jedan film da naučite kako uspješno eliminirati šefa, dolazi nam drugi nastavak za popravni - 'Kako se riješiti šefa 2'.

Piše , Objavljeno

riješiti sefa 1

U nastavku popularne komedije iz 2011. Jason Bateman, Charlie Day i Jason Sudeikis opet će nas nasmijavati kao Nick, Dale i Kurt. Dečki su siti tuđeg šefovanja i odlučili su pokrenuti vlastitu firmu, no lukavi ulagač će ih zeznuti. Prevarena i očajna trojka odlučuje oteti ulagačevog sina i u zamjenu za njegovo oslobađanje tražiti vraćanje kontrole nad kompanijom. U filmu glume i Jennifer Aniston te oskarovac Jamie Foxx dok su nova lica Chris Pine i Christoph Waltz. Nicka, Dalea i Kurta se sjećamo po nevjerojatno neuspješnom planu ubojstva iz prvog dijela u kojem smo vidjeli da nije svatko stvoren za kriminal, a bilo je očito i da im je vrijeme za promjenu karijere. U ovom dijelu Nick, Dale i Kurt odlučili su se baš za taj korak i pokušat će ostvariti američki san.

A da biste mogli suptilno dati do znanja svojim šefovima da bi ih se isto voljeli riješiti, Blitz Film vam poklanja ova 3 goodiesa: 1 x uredski party set, 1 x majicu (debelu s dugim rukavima) i 1 x rukavice.

sefovi goodies

A kako to inače biva, morate nam se javiti na mail kontakt@idesh.net do petka 28.11. u 12h s imenom, prezimenom i adresom te navesti što bi voljeli od navednih nagrada. A bilo bi super kad bi nam i napisali zašto mrzite svoga šefa (da nama bude malo lakše da nismo jedini). Najjadnijima dolazi nagrada kao utjeha. 

A siroti dobitnici su: Krešimir MihaljevićGordana GrabarDragan Đorđević. Ekipa, nadamo se da će vam šefovi ‘shvatiti poruku’.

TAGOVIFilmovi kino nagrade posao šef zabava

Komentiraj