Report

Aside Banners

Dečki, oprez! Ovog Božića djevojke ‘trguju’ pozitivnim testovima na trudnoću!

Iako zvuči kao scenarij iz neke meksičko-španjolsko-tursko-indijske sapunice, ovo se zaista događa!

Piše , Objavljeno

trudnoca1

Djevojke na internetu prodaju testove na trudnoću s pozitivnim rezultatom drugim djevojkama koje tako žele zadržati svoje dečke ili spasiti vezu na klimavim nogama. Blagdani su navodno posebno kritičan period, kako za depresivce, tako i za osobe koje su nesretne u vezama, pa baš u to vrijeme pucaju češće nego tijekom ostatka godine.

Kako bi održale iluziju zdrave, dobre i sretne veze, neke su se poremećene djevojke sjetile još jednog načina kako zavarati i smotati muškarce oko malog prsta, točnije testa.

Na internetu su se pojavili oglasi u kojima se nude ovakvi testovi za cijenu od otprilike 20 dolara, a ako vam se čini da je cca 120 kunića previše – zamislite ima li sretna veza uopće cijenu?

Jedan od oglasa glasi: “Nudim pozitivan test na trudnoću za one od vas kojima je potrebna pomoć da zadrže svog muškarca tijekom blagdana, pošalji mi poruku, 20 dolara po komadu.”

trudnoca2

Ovakvi testovi nude se već neko vrijeme na internetskim stranicama kao što su eBay, a najčešće ih naručuju kao poklon za izvođenje šala i podvala.

Ho-ho-ho, već vidimo kako vam (ni)je smiješno!

Foto: Shutterstock

Komentiraj