Report

prava prilka!

Aside Banners

Deset stvari s ebay-a koje nikada nećete kupiti … a mogli ste!

Piše , Objavljeno

Ako vas s ovim “kućnim potrepštinama” uhvate na carini, neće vam poslati policiju – izvjesnije je da će vam na vrata pokucati osoblje popularne bolnice s Vrapča.

10. Zubna pasta s okusom slanine

 Zubna pasta s okusom slanine

Zubna pasta s okusom slanine


Kako bi pravi Amerikanac počeo dan nego s pravim američkim doručkom – pržena slanina, pečena jaja i sok od naranče mozak izbombardiraju super okusima, a tijelo kalorijama. Nakon svega, operete zube “običnom” pastom i odete na posao s bljutavim okusom čistoće u ustima. Ipak, ne morate očajavati:zube operite jedinstvenom pastom Mr. Bacona, jedinom pastom koju nije odobrila Svjetska stomatološka organizacija.

9. Sisa s mlijekom

Stisneš sisu., i..

Stisneš sisu., i..


Da se nastavimo na prethodnu stavku – dobar doručak je najbolje završiti s dobrom kavom. Dobru kavu je dobro popiti s dobrim mlijekom, a dobro mlijeko dolazi otkud drugdje nego iz dobre … dobre posude za mlijeko. Istu si možete priuštiti za cijenu od samo 9,96$ te si tako svaku kavicu pretvoriti u novo i nezaboravno iskustvo.

8. Vradžbina

Kolega s posla se svakodnevno hvali svojom predivnim kućom na Viru koja ima sve papire i 1 kroz 1 vlasništvo? Neprestano priča o svojoj prekrasnoj supruzi i divnim zlatnim retriverima koji su ljepši od Bandićevih? Za samo 2$ riješite se svih svojih problema jednom zauvijek – od ovog umiljatog i vrlo susretljivog prodavača 100% diskretno naručite jednako toliko učinkovitu vradžbinu/urok/kletvu koja će osigurati da vaš “bestbuddy” u najkraćem mogućem roku dobije otkaz te tako vaše radno mjesto učini ljepšim mjestom.

7. Set za mučenje

za operacije u intimi vlastitog podruma

za operacije u intimi vlastitog podruma


Urok nije donio ploda, a ona iritantna mrcina s posla je osim povišice dobila i novi službeni auto? Ebay ima rješenje! Izvedite spontanu otmicu i u njegovoj predivnoj kući na Viru napravite mu ono što si je radila glumačka postava u svih sedam nastavaka Slagalice strave. Kako? Pomoću ovog prekrasnog seta kirurške opreme renomiranog proizvođača koji se sastoji od 24 alatke od nehrđajućeg čelika koje se ne bi posramio ni dr. Mengele.

6. Maska za ponija

Poni će se osjećati kao Batman

Poni će se osjećati kao Batman


Koliko puta vam se učinilo dok ste s prijateljima jahali ponije da sva ova ljupka stvorenja izgledaju jednako i pomalo dosadno? Monotonija je zadnja stvar koja treba vašem uzbudljivom životu noćnog zaštitara tako da onda i jahanje mora biti posebno – za samo 83$ zablistajte pred ostalim članovima konjičkog društva i napravite da vaš poni izgleda kao jedan od back vokala s koncerta Marylina Mansona. Poni će vas obožavati.

5. Limenka Coca Cole s mističnim moćima

Za samo 10.000$ možete si priuštiti ovu nevjerojatnu amajliju u obliku prazne limenke najpopularnijeg svjetskog pića zbog koje ćete se osjećati fantastično. Nismo mogli ne podijeliti s vama osjećaje ovog velikodušnog prodavača:”Nakon što sam je popio osjećao sam se toliko svježim da sam očistio kuhinju, prošetao psa i usisao dnevni boravak, a iako je sad limenka prazna imam osjećaj da je na mene prenijela neku mističnu moć!” …uistinu vrijedi svakog centa.

4.JajOtvarač za boce

taj jedinstveni osjećaj hladne pive i toplih klokanovih jajca

taj jedinstveni osjećaj hladne pive i toplih klokanovih jajca


Ovaj otvarač njegovi proizvođači nazivaju i “Mamom barskog pribora” ili bolje rečeno “tatom”! Izvorni australski suvenir na akciji je još neko vrijeme te ga s popustom možete dobiti po jedinstvenoj cijeni od 19.99$. Da, nismo napomenuli da je otvarač napravljen od dijela anatomije pravog klokana tako da ćete zapravo, svaki put kad otvarate bocu, klokana podragati po mudima.

3. “Paperjasti podstavljeni satenski rukav”

za one koji i ne znaju kakva je prava stvar

za one koji i ne znaju kakva je prava stvar


…ili u originalu “fluffy padded satin sleeve” zanimljivi je “smotuljak” porijeklom iz Japana koji se isporučuje u veličinama od cca 10 i 18 cm, u bijeloj i roza boji. Svaki je ručno izrađen. Jednako prijanja cijelom svojom dužinom. Prodavači nam se kunu da ništa slično nećemo naći na cijelom internetu (osim u našem izboru bizarnih seks igračka!). Jedino nisu napisali uputstva za upotrebu… s razlogom, vjerujemo!

2. Metar Quantum Mark Super VII

Ima ga i Tom Cruise

Ima ga i Tom Cruise


Ova mašina je sedma generacija Hubbardovog elektro-psihometra iliti skraćeno E-metra. Sad vam je sve jasno, je l’? No, da pojasnimo. Lafayette Ronald Hubbard je osnivač scijentološke Crkve i osobno je dizajnirao uređaj prve generacije pomoću kojega iskusni scijentolozi mogu ustanoviti mentalno stanje potencijalnih sljedbenika. Cijena ovog polovnog uređaja, koji je u odličnom stanju, gotovo je 700$, no iskreno, što je to ako uzmete u obzir da isti posjeduju John Travolta i Tom Cruise.

1.Jednorog (u dijelovima)

djeca će ga obožavati!

djeca će ga obožavati!


Ukoliko imate prekrasnu razmaženu kćerkicu koja želi postati princeza zasigurno vas je za nekoliko rođendana, imendana ili Božića za poklon tražila prekrasnog jednoroga. Baš onakvoga koji, leteći po nebu, iza sebe “kaka” dugu i sljezove kolačiće. Kako ste osjećajan roditelj, nikada niste imali srca priznati joj da nemate keša za jednoroga. Vašim problemima došao je kraj. Za samo 17,95$ ostvarite želju vašoj princezici – kupite joj konzerviranog jednoroga!

TAGOVIbizarno eBay igračke prodaja

Komentiraj