Report

Aside Banners

Surfali smo: Digital Vomiting

Toliko smo bili opićnjeni... pardon, opčinjeni ovim sajtom, da smo umalo zaboravili utovariti vam recenziju najbolesnijeg sajta u Hrvata.

Piše , Objavljeno

digital vomiting

digital vomiting

Prije kojih mjesec dana, jedan slavonski gastarbajter (kojeg nećemo imenovati iz sigurnosnih razloga) doturio nam je link na Digital Vomiting. šok i nevjerica, moramo priznati, bila je naša prva reakcija, dok ni druga reakcija nije bila ništa bolja. štoviše, želimo ju što prije zaboraviti.

Kada bi vas nagovarali da kliknete na link koji vodi prema toj enormnoj dozi neukusa, jeftinog humora, svakojakih gadarija i perverzija, vjerojatno bi riskirali kazneno gonjenje, pa ćemo vam u najboljoj vjeri preporučiti da u širokom luku zaobiđete Digital Vomiting .

Ipak, ako u vama čuči neka perverzna želja da svoj dan započnete i/ili završite slikama koje ćete teško istjerati iz glave, ako ste dovoljno skrenuli da vas vesele i nasmijavaju doskočice na kakve bi normalan čovjek tek s gađenjem okrenuo glavu, što da vam više kažemo? Odite na DV, perverznjaci nijedni!

što možete očekivati?

art direktorica DV - Vesna

art direktorica DV – Vesna

Eto kratkog presjeka tema kakve možete očekivati na DV:Top 14 naziva za menstruaciju, zatim Gangsta ili Shrek? (dabog’da ju/ga oženili), te neprekidni niz izvođenja metal uspješnica na harfi (koji je izvor porivu autora da trpaju harfe stalnu unutra, pitanje je za stručne službe).

što kažu o sebi?

Od sada nadalje, nabliže i ubuduće – vaš nepresušan izvor vijesti, riporteva, slika dobrih i loših nosača pičaka, kretena, političara, teških metala te roka, lista, videja i tako dalje i tako bliže…

Dakle, ako nakon svega još želite tamo, evo vam ga Digital Vomiting >>

TAGOVIbizarno digital vomiting perverzije sajt web

Komentiraj