Report

Aside Banners

Djevojke koje su ga voljele

Nedavno je objavljeno ime najnovije Bond djevojke, a mi smo u skladu s tim odlučili baciti oko na Bond fond žena i istražiti koji je Bond najbolje omastio brk.

Piše , Objavljeno

NAPOMENA:Ovaj tekst smo izvukli iz bogate Idesh! arhive, pa može sadržavati neke podatke koji baš i nisu up to date.

Napokon je obznanjeno tko će se u novom nastavku Bondovih avantura pobrinuti za pažnju gledatelja. Gemma Arterton i Olga Kurylenko preuzet će u novom Bond filmu uloge koje su proslavile neke od najljepših žena u povijesti filma. Gemma je slatka i ima posebni teasy osmijeh, Olga je prava slavenska ljepotica, sexy do bola. Upravo nas je ovo navelo da bacimo oko na Bondov harem i provjerimo koji je od Bondova predmet naše zavisti.

Sean Connery (1962. – 1971.)

Sean Connery po nekim je i jedini “pravi Bond”, a uspio je povaliti jednu od najupečatljivijih Bond djevojaka uopće. Riječ je naravno o Honey Ryder koju je utjelovila legendarna Ursula Andress, ujedno već su od prvog nastavka krenula dvosmislena imena kao što su Pussy Galore, Plenty O’Toole ili Holly Goodhead.

No, je li upravo Sean Connery povalio i najbolje komade, pitanje je sad. Pod sobom je uz spomenutu Honey Ryder imao i cijeli niz drugih žena pa je već u trećem dijelu uspio obrlatiti sestre Masterson, u Thunderballu je uspio povaliti četiri žene, u “You only live twice” okusio je i sve čari Istoka, a raskošna Plenty O’Toole odličan je dodatak haremu. Vrijedi spomenuti kako je Connery gospođu Andress u biblijskom smislu upoznao i izvan filmskog seta što je poseban plus u kategoriji “Bond čak i kada nije Bond”.

George Lezenby (1969.)

Lezenby je, u nedostatku prikladnije riječi, jednostavno “lejm” jer prekršio je “sveto Bond pravilo” i zaljubio se. Lezenby je toliko jadan da čak ne staje na zaljubljivanju već ide toliko daleko da se ženi. Za kaznu mu ubijaju mladenku što je sasvim primjereno. Iako, Tracy Bartlett spada među Bond djevojke koje su ostavile veći utisak od samog Bonda u nastavku “On her majesty secret service”.

Roger Moore (1973. – 1985.)

Čovjek sa licem bake a.k.a. Roger Moore pod sobom je izredao uistinu velik broj žena. Da budemo precizniji, radilo se o 18 žena.
Već u prvom dijelu baca međurasnu igru s Jane Seymour i Rosie Carver što je ogroman plus, uspio je povaliti jednu od najinteligentnijih djevojaka, astrofizičarku Holly Goodhead, bubao je klizačicu Bibi, ženu imena Octopussy (možemo samo pretpostavljati što stoji iza tog imena), Kim Basinger debitirala je u “Never say never again” i završila u Bondovu zagrljaju, a ravnajući se prema izreci “once you go black, you never go back” ponovno se muva oko crnkinje Grace Jones (za koju još uvijek vjerujemo da je transvestit – što Mooreu daje plus za eksperimentiranje i seksualnu odvažnost). Moore je Bondu iz nastavka u nastavak dodavao onu “ubodem pa odem” crtu zbog kojeg ga volimo, što je dodatan plus.

Timothy Dalton (1987. – 1989.)

Iako se nije dugo zadržao u ulozi Bonda, Timothy Dalton je u samo dva nastavka nakupio bodove za “kulturnu ševu” obrlativši čelisticu Karu Milovy, dok u “Licence to Kill” igra dvostruku igru sa Pam Bouvier i latino bombom Lupe Lamora.
Dalton se više koncentrirao na nasilje i pomno osmišljavanje spletki nego na bezobraznu ševu. Kao agent, bio je odličan, kao jebač… Hmmmm…

Pierce Brosnan (1995. – 2002.)

Zajebani ševac i opak igrač bile bi riječi koje bi najbolje opisale Pierce Brosnana. U samo četiri nastavka, u njegovu su se krevetu izredale opake ribe od kojih su mnoge i dan danas seks simboli. Doduše, teško da će Ursula Andress sa sedam banki kotirati visoko na ljestvici “starih koka”, pa čak ni ako ste skloni GILF-ovima (Grandmother I’d Like To Fuck).

Famke Jensen kao Xenia Onatopp (domišljata igra riječima, nema što), Wai Lin kao azijatski plus, Teri Hatcher, Denise Richards, Sophie Marceau i na kraju Halle Berry. Moramo priznati, konkurencija je moćna, a Brosnan je Bondu vratio crtu nezasitnog tinejdžera i lomitelja ženskih srdaca, što je, uz baratanje svim oružjima, oruđima i gadgetima, eruditske pozadine, poznavanje finih vina i zoologije, vozačku vještinu profesionalnog šofera i duhovite dosjetke nakon što brutalno skončaš negativca, ključna osobina svakog Bonda.

Daniel Craig (2006. – 2008.)

Daniel Craig se u prvom svom Bondu prezentirao kao nasljednik Georgea Lezenbya. Nesmiljen u obračunima, ozbiljan i zajeban, uvijek spreman za goloruku šoru, ali u društvu žena nepopravljivi emotivac. No, za razliku od Lezenbya prihvaćen je od velikog broja fanova pa tako i ekipe Idesh! Magazina.
Eva Green i Caterina Murino više su nego dobar dodatak haremu. No, pošto je riječ o prequelu i prvoj ljubavi agenta 007, opraštamo mu. Nakon što mu je prva slomila srce, vjerujemo kako će se pretvoriti u napaljenu stoku iza koje “trava ne raste”.

Gemma Arterton će, nadamo se, upoznati Bonda u pravom svjetlu, Olgica sigurno hoće, a sudeći prema količini nasilja u njegovom prvom izletu u život poznatog agenta, za očekivati je kako će susret poprimiti elemente S&M-a. You go Craig!

TAGOVIbond djevojke daniel craig james bond olga kurylenko

Komentiraj