Report

Aside Banners

Gdje ići, kada nisi na Idesh! magazinu

Podijelit ćemo s vama par domaćih sajtova koji se nalaze u našim bookarksima.

Piše , Objavljeno

Čak i letimičnim pogledaom na našu web scenu, jasno nam je jedno:Da nema Idesh! magazina i ove nekolicine sajtova, jadan bi nam bio Internet. Zato vam od srca preporučujemo nekolicinu domaćih web odredišta koja su taman po našem ukusu.

Filmski.net

filmski.net

filmski.net

Naziv sajta ne ostavlja mjesta dvojbi:sve o filmu na ‘rvackom jeziku naći ćete na filmskom. Recenzije, vijesti, diskusije, preporuke, ali i kolumne (jedne) sestre Nanut (hoće li i dalje pisati, ili je prezauzeta rešetanjem ekipe u Trenutku istine?) i Lebowskog obavezna su lektira svakog filmofila.
Posjeti Filmski.net >>

Muzika.hr

muzika.hr

muzika.hr

Naravno, mjuza odmah iz filma, tako mi brijemo. Muzika već nekoliko godina donosi sve i sva iz glazbenog svijeta. Lejtest njuz, retzke, najave i izvještaji s koncerata, šaranje kroz sve uhu zamislive žanrove i glazbene pojave, to vam iz dana u dan servira Muzika.hr.
Posjeti Muzika.hr >>

Teen385.com

Portal za mlade, veli tagline ovog sajta. E pa, mi smo još mladi, bez obzira na to što se netko na ovu izjavu potajice smijulji. Teen385 esencijalna je stvar za sve one koje muče mladenačke brige i radosti.
Posjeti Teen385.com >>

MojTV.hr

mojtv.hr

mojtv.hr

Nije tajna, mi smo TV fanatici, a jedna od stvari koja nam olakšava fanatičnu konzumaciju TV sadržaja i izbjegavanje emisija tipa “Big Brother”, “Večera za pet” i “Moj tata je bolji od tvog tate”, jest relativno novi domaći websajt, MojTV.
Posjeti MojTV.hr >>

NOSF.net

nosf.net

nosf.net

NOSF je definitivno najbolje domaće web odredište za aktualna pitanja Sience Fiction tematike, sajt koji hrani um i dušu svakog pravog SF fanatika, tihog obožavatelja ali i potpunog n00ba. Uz sadržaj na websajtu, periodično izlazi NOSF magazin koji se može daunloudati u pdf formatu.
Posjeti NOSF.net >>

TAGOVIfilmski mojtv muzika nosf sf surfali smo teen385 web

Komentiraj