Report

Nagradnjača

Banner 300

Dvije karte za kino za film ‘Lazarov efekt’, molili bi lijepo!

U novoj nagradnoj igri na Idesh! portalu dijelimo vam čak 3x2 ulaznice za film 'Lazarov efekt'. Pa krenimo!

Piše , Objavljeno

Od pamtivijeka ljudi traže način da preokrenu zastrašujuću konačnost smrti. No, koliko bi moglo biti opasno igrati se s temeljnim zakonom prirode? Što ako istraživanje misterioznog rascjepa između života i smrti otvori vrata zlu koje vreba i kakvo nismo mogli ni zamisliti? Je li mogućnost preokretanja smrti zapravo put do najmračnijih zakutaka ljudske psihe i najviše razine smrtnog straha?

Na tome se temelji film Lazarov efekt.

LAZATH-001_KeyArt_DIGITAL_FMFilm Lazarov efekt prati grupu istraživača koju predvode Frank (Mark Duplass) i njegova zaručnica Zoe (Olivia Wilde), a koji su postigli nezamislivo – oživljavanje mrtvih. Nakon uspješnih, nesankcioniranih pokusa na nedavno preminuloj životinji, tim je spreman objaviti svoje revolucionarno otkriće svijetu. Kad dekan njihovog sveučilišta sazna za njihove tajne eksperimente, njihov se projekt neočekivano gasi i materijali im se konfisciraju.

Frank, Zoe i njihov tim preuzimaju stvari u vlastite ruke i pokušavaju obnoviti eksperiment. No, stvari pođu po zlu i Zoe je ubijena na užasan način. Prepun užasa i tuge Frank ih potiče na nezamisliv pokušaj uskrsavanja prvog ljudskog bića.

the-lazarus-effect

Isprva postupak izgleda uspješnim, ali tim uskoro shvati da je nešto sa Zoe krivo. Njena čudna nova osobnost se polako otkriva, a tim se ubrzo suočava s užasnom stvarnošću. Više se ne pitaju mogu li nekoga oživjeti, već se suočavaju s užasom njena povratka.

No, ono što im nije poznato jest odakle su ju vratili – i kako će preživjeti njen bijes.
Bez napuštanja laboratorija film Lazarov efekt istražuje carstvo noćne more između života kakvog poznajemo i onoga što nakon njega slijedi…

Lazarus -469.cr2

A mi i Blitz film vas vodimo na film i dijelimo 3×2 karte.

Da ne bi bilo sve tako jednostavno, tu smo mi da zakompliciramo s ovim izrazito teškim pitanjem: Odakle potječe naziv Lazarov efekt?

Svoje mukotrpno odgovorene točne odgovore nam šaljite na kontakt@idesh.net do petka 20.03. u 12h. Ne zaboravite na podatke (ime, prezime) i Cinestar kino u kojem bi ga gledali.

Dobitnici karata su: Marko Ferek, Ivan Kelčec i Marko Perožić.

Komentiraj