Report

Aside Banners

Ekološki seks

Ameri su skucali priručnik za ljubavni život koji vodi brigu o okolnom zelenilu. Šaljite svoje vibratore na reciklažu i odustanite od djece

Piše , Objavljeno

eco sex

eco sex

Žena se zove Stefanie Iris Weiss i napisala je knjigu o ekološkom seksualnom i ljubavnom životu u kojoj promovira biorazgradive kondome, madrace od prirodnog lateksa – koji doduše pate od manjka odskočne sile – kao i idealni prvi spoj:odpedalirajte negdje u prirodu i učite od zečića i pčelica.

Upotrebljavajte vibratore od prirodnih materijala, reciklirajte stare šaljući ih na adrese o kojima se možete informirati na webu (ne sumnjamo da iza njih stoji ista ekipa koja po Japanu prodaje nošene gaćice), nosite bio donje rublje i učlanite se na dating sajtove gdje su članovi isključivo ekološki naloženi i spremni isporučiti vam svoje okolišno osviještene izlučevine. Dakle, neka vam seks bude lišen štetnih ugljičnih spojeva, a ako već morate biti romantični iz nekog razloga, ne kupujte cvijeće po trgovinama, nego ga zasadite u tegli.

Zeleno je ‘the next big thing’ brije autorica, koju ne sumnjamo fasciniraju velike stvari Majke prirode, speaking of which, žena drvi da eko seks ne mora biti sramežljiv:’Možete biti strastveni oko vođenja ljubavi i ideje Majke prirode, a bez da izgledate kao da ste ispali iz mjuzikla Kosa’.

Ajde dobro. Inače, kao ultimativni korak za spas ozonskog omotača Weissova preporuča na nemate djece. Jerbo, 90 posto pelena završava po spalionicama, a da ne pričamo kako je karbonski otisak jednog ljudskog bića veći od svih žarulja koje ste instalirali. Super ideja, mogli bi recimo početi od nje same, pa da osim progresivnih ideja autorice, koja usput rečeno nema potomstva, profitiramo i od barem jedne ugljično upitne vagine.

TAGOVIekologija knjiga seks

Komentiraj