Report

X Æ A-12

Banner 300

Elon Musk objasnio kako se izgovara ime sina X Æ A-12 kod Joe Rogana u gostima

Piše , Objavljeno

Šokirali smo se neki dan, mislili smo da Elon možda trola internet publiku jer je poprilično aktivan na netu u posljednjih nekoliko tjedana, ali potvrdilo se da s ovim čovjekom šale nema.

Bilo je jasno da će gostovanje Elona Muska kod Joe Rogana privući puno pažnje, pogotovo zbog zadnjeg puta kada je Elon Musk u eteru zapalio znaš-već-što. Osim te epizode, Musk je poprilično aktivan u posljednje vrijeme, pomalo i kontroverznih stavova po nekim pitanjima pa smo samo čekali da čujemo i vidimo ovu epizodu.

Elon je Joeu, a samim tim i svima nama, pojasnio izgovaranje imena. Ime je uistinu X Æ A-12.

Rogan ga je upitao kako se ime izgovara, zapravo je jednostavno.

X Ash A 12.

Taj čudni AE znak je samo Ash. Nekako se kladimo da će ga tako svi zvati.

Rekao je gospon Elon da je uglavnom njegova životna suputnica, experimental-pop-post-spaghetti-pre-karburator zvijezda Grimes odgovorna za ime (vjerovali smo u to od starta), a ona je i podijelila s internetima značenje.

Kažu ljudi da će ovo dijete s imenom dobivenom po uzoru na letjelicu naletjeti na administrativne probleme u Kaliforniji jer kalifornijski Office of Vital Records prihvaća samo imena s abecednim znakovima, bez ikakvih brojeva, naglasaka, drugih simbola ili emojija. Ako ima neka zemlja da prihvaća emojije u imenu, holla at yo peeps da preselimo trap repere tamo, oni će sigurno uzeti dovoljno kreativne slobode pri imenovanju svoje djece

Uostalom, i sam Musk je soundcloud reper. Ako ste zaboravili na njegov hit RIP Harambe, mi vas podsjećamo.

Ako želiš pogledati cijelu novu epizodu Joe Rogan Experiencea s Elonom Muskom, sada ti je prilika.

TAGOVIElon Musk joe rogan