Report

Tako putuje elita

Banner 300

Evo kako Trumpov 757 stoji u usporedbi s nedostižnim Air Force One zrakoplovom

Donald Trump posjeduje privatni zrakoplov. Predsjednik SAD-a na korištenje dobije predsjednički zrakoplov. Donald Trump bi mogao postati predsjednik. Vidite na što ciljamo?

Piše , Objavljeno

Do prije godinu dana se sve činilo kao neslana šala, ali sada postoji uistinu realna mogućnost da Donald Trump postane predsjednikom SAD-a. Osim što bi taj manijak tada postao vrhovni zapovjednik (još uvijek) najjače vojne sile na planeti, saznao postoje li stvarno vanzemaljci i što bi imao pristup nuklearnom oružju razorne moći dovoljne da nas s lica planete zbriše 300-tinjak puta, Trump bi na korištenje dobio i ekskluzivni Air Force One, posebni preinačeni Boeing VC-25A zrakoplov iliti leteći ured sposoban da u zraku ostane danima i da se iz njega upravlja cijelim SAD-om.

air forceBome, ovo je prava zvjerka. No, ukoliko se dogodi vanserijsko čudo (ili bolje rečeno sranje) i Donald Trump uistinu postane predsjednikom SAD-a, moguće je da se neće htjeti voziti ovom krntijom već će i dalje letjeti svojim privatnim zrakoplovom, kojem možda nedostaje high-tech opreme, ali zato rastura kada se govori o luksuzu!

trumpKada se usporede karakteristike, Air Force One šije Trumpov Boeing 757 na svim poljima, od brzine i dometa pa sve do veličine i broja putnika. Posebno je zanimljivo vidjeti kako sat vremena operacijskih troškova Trumpovog zrakoplova košta nešto više od 8 tisuća dolara, dok je za Air Force One cijena ogromnih 180 tisuća dolara. Sve pet, ali imali li taj Air Shit One zlatne kvake i WC-školjke? Nismo ni mislili…

TAGOVIAir Force One Boeing 757 donald trump predsjednik SAD zrakoplov

Komentiraj