Report

Krala je po kućama i našim srcima!

Aside Banners

Evo zašto Stephanie Beaudion konkurira za najzgodniju svjetsku kriminalku

Piše , Objavljeno

Kada nam netko spomene kriminalce, prvo na što pomislimo su sumnjivi tetovirani likovi i pripadnici nekakvih bandi, ali Stephanie Beaudion je grešna na sasvim drugačiji način.

stephanie 1Na sreću, o kriminalcima i zatvorima ne znamo mnogo, a sve informacije koje o tome imamo, kupimo s raznih internet portala, smiješnih fotki uhićene ekipe i serija poput Oza ili Orange is the New Black. Drugim riječima, nemamo apsolutno nikakvog pojma kako je to biti u bajbukani, ali da moramo pretpostaviti, rekli bismo da nije tako ugodno. Sumnjivi likovi, članovi bandi, ekipa koja bi prodala vlastitu majku za tri kune i perec… definitivno nije društvo s kojim želimo dijeliti životni prostor idućih 5-8 godina. S druge strane, da su svi zatvorenici kao Stephanie Beaudion, niti 8 godina ne bi bilo dovoljno pa bismo vjerojatno morali samoinicijativno tražiti doživotno tamničenje!

Provjeri još… Poželjet ćete u zatvor: najseksi cure koje čuče u zatvorskim ćelijama!

seksi

Stephanie je 21-godišnja studentica sestrinstva, koja je nedavno i službeno optužena za 42 provale, kao i krađe i uzrokovanje materijalne štete na području Arthabaske i Maplea, frankofonskih okruga na krajnjem istoku Kanade. Sudit će joj se za ukupno 108 kriminalnih djela koje je počinila u posljednje 3 godine, a njezin odvjetnik tvrdi da su spisi optužbe debeli dobrih 30-ak centimetara. Stephanie je tako tijekom svoje karijere najčešće provaljivala u prazne domove, a uz sve to su joj pronašli i devet komada ilegalnog oružja. Opasna ženskica, nema šta!

stephanie

Da ne znamo bolje, rekli bismo da je Stephanie neka neprivlačna, oronula narkomanka, ali sudeći po njenim fotkama s društvenih mreža, radi se o pravom komadu! Istina, vidi se da je uzništvo itekako utjecalo na njen izgled i izbor odjeće, ali ako pogledamo objave iz vremena prije uhićenja… auuuu, ne bi nam smetalo da nam ova zločesta studentica ukrade par večeri mirnog sna. Teško je reći je li stvarno zaslužila titulu najseksi svjetske kriminalke, ali definitivno je upala u uži krug!

TAGOVIkrađa kriminalka lopov seksi seksi kriminalka seksi zatvorenica zatvor

Komentiraj