Report

Aside Banners

Food Truck Festival na Jarunu kotrlja od 12. lipnja do 4. srpnja – uživajte u vrhunskoj hrani i glazbi

Piše , Objavljeno

Vaš omiljeni Festival na kotačima ponovno kotrlja na svu radost i veselje ljubitelja slasnih street food zalogaja, šarenih koktela, glazbe, prirode i druženja. Prvi Food Truck Festival u Hrvatskoj stavio je Jarun u nezaobilaznu destinaciju tijekom ljetnih dana za sve uzraste. Novi koncept do sada neviđen u Hrvatskoj, probudio je veliki interes javnosti koja će ovog ljeta osim u Zagrebu, uživati na morskoj turneji gastro kamiona u Trsatu (Rijeci) i Kostreni.

Klopa, cuga i mjuza na kotačima turneja startat će u Zagrebu, na istoj lokaciji kao i prošle godine, u hladu Jaruna na prostranoj livadi tik uz Aquarius klub od 12. lipnja do 04. srpnja, te će produžiti u Rijeku, u park Trsatske gradine od 17. lipnja do 04. srpnja. U Kostreni u sklopu prvog Kostrena Food Festivala u uvali Žukovo slasna karavana će se zaustaviti od 24. srpnja do 1. kolovoza.

 

Zagrebačko izdanje Food Truck Festivala ove godine donosi neka nova i stara provjerena gastro osvježenja, tematske zone poput Staropramen PIVKAN ZONE, Hendricks zone za sve ljubitelje gina i pjenušca, Kutjevo VINSKE ZONE, Badel KOKTEL i CENTRALNE zone, Martini Fiero OSVJEŽAVAJUĆE zone, PET CENTAR zone, KIDS zone i MJUZA zone u suradnji sa Red Bull, te SLATKU zonu.

Na METRO Foodie Club trgu u sklopu KLOPA zone svoje slasne street food specijalitete predstavit će kamioni BarbaQ, Munchy, Apululu, Loaded, METRO Foodie Club powered by Mrav-Lobby, Rougemarin powered by Staropramen. Slatku zonu zasladit će Amelie i Nadine fritule.

Festivalske srijede bit će rezervirane za CHEF KUHA NA KOTAČIMA, te će tako prvo gostovanje u srijedu 16. lipnja pripasti Mate Jankoviću, dok će u srijedu 23. lipnja gostovati Nastasja Chiara Petrić, te Marko Palfi u srijedu 30. lipnja.

Bogati sadržaj zagrebačkog Food Truck Festivala u svom prvom tjednu kotrljanja donosi za svakoga ponešto:

– Ponedjeljak 14.6. – Zabavna cirkuska predstava za djecu, Kesten i Papaja
– Utorak 15.6. – Interaktivno-edukativna predstava za djecu na temu korištenja mobitela i igrica u nedogled, “Velika mana malih ekrana”
– Utorak 15.6. – Zabavni pub kviz iz tema sporta, glazbe, kulture i gastronomije
– Četvrtak 17.6. – Književna večer uz gostovanje poznatog hrvatskog autora u suradnji sa Hoću knjigu
Vikend sajam i prodaja CDa, gramofonskih ploča i vinila u suradnji sa Woodstock CD shopom
– Dječje radionice od srijede do nedjelje

Prvi festivalski tjedan na MJUZA zoni nastupit će čak četiri funk, jazz i cover benda te plejada najboljih zagrebačkih DJ-eva:

• 12.6. Mihael Kvorka Band
• 13.6. Azil Jazz Trio
• 16.6. Yogi Lonich Trio – proslavljeni američki gitarist, svirao u bandu sa pokojnim Chris Cornellom iz legendarnih Soundgarden i Audioslave
• 17.6. Joe Pandur & Friends

DJi: Zozo, Skrinjica, Bocca, Bizzo, Dirty Hairy, Phat Phillie

Ako sve gore navedeno nije najbolja pozivnica da nas posjetite na Jarunu od 12. lipnja, prošećite, dobiciklirajte ili se dovezite i uvjerite uživo.

Sva dnevna i noćna događanja uz koncerte i nastupe DJ-a , te dječje radionice na Zagreb Food Truck Festivalu besplatni su za posjetitelje (osim pub quiza), a radno vrijeme Festivala je:

PONEDJELJAK – PETAK: 16 – 23 sata
SUBOTA I NEDJELJA: 11 – 23 sata

Zapratite Food Truck Festival na Instagramu i na Facebooku za još više informacija o ovoj poslastici.

PR

TAGOVIfestival food truck festival gastronomska ponuda hrana što jesti zagreb